Παγκόσμιο Κύπελο 2010: Βραζιλία-Β. Κορέα 2-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.6.10

Όμορφο παιχνίδι έγινε το βράδυ στο Γιοχάνεσμπουργκ μεταξύ της Βραζιλίας και της Β. Κορέας. Οι Βραζιλιάνοι αν και ήταν το φαβορί απέναντι τους βρήκαν μια ψυχωμένη ομάδα η οποία παρέταξε αγωνιστικό πάθος, έπαιξε με αντεπιθέσεις, προβλημάτισε τους βραζιλιάνους και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Στην επανάληψη μίλησε η κλάση του Μαϊκόν ο οποίος στο 55' πέτυχε ένα από τα πιο ομορφα γκολ της διοργάνωσης με φαλτσαριστό σουτ από την δεξιά πλευρά που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα της Β. Κορέας και κατέλληξε στα δίχτυα.
Οι Βραζιλιάνοι είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου και κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα με τον Ελάνο στο 72' με όμορφο διαγώνιο πλασέ. Οι αλλαγές του Ντούγκα φαίνεται να επηρέασαν τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο και οι Β. Κορεάτες κατάφεραν να πετύχουν ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ με τον Γιουν Ναμ στο 89' και να αγχώσουν τους Βραζιλιάνους.

Βραζιλία (Ντούνγκα): Σέζαρ, Μαικόν, Λούτσιο, Ζουάν, Μπάστος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μέλο (84' Ραμίρες), Κακά (78' Νιλμάρ), Ρομπίνιο, Λουίς Φαμπιάνο, Ελάνο (73' Αλβες)

Βόρειος Κορέα (Γιονγκ-Χουν): Μιονγκ-Γκουκ, Γιονγκ-Χιόκ, Γιουν-Ιλ, Ναμ-Τσολ, Κουάνγκ-Τσον, Γιουν-Ναμ, Τάε-Σε, Γιόνγκ-Χο, Ιν-Γκουκ (80' Κουμ-Ιλ), Τσολ Γιν, Γιονγκ-Χακ

Γκόλ και φάσεις:


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ