Παγκόσμιο Κύπελλο 2010: Σλοβακία-Ιταλία 3-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.6.10

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο έκτο γκρουπ των ομίλων του παγκοσμίου κυπέλλου μεταξύ της Σλοβακίας και της Ιταλίας. Οι πρωταθλητές κόσμου ήττηθηκαν από τους μαχητικούς Σλοβάκους και έμειναν έξω από την επόμενη φάση του θεσμού. Το σκορ για τους Σλοβάκους που ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι άνοιξε ο Βίτεκ στο 25. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του στο 73' και κάπου εκεί το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με τον Ντι Νατάλε να μειώνει στο σκορ στο 81', τον Κόπουνεκ στο 89' να κάνει το 3-1 και τον Κουαλιαρέλα στο 90+2 να μειώνει στο σκορ σε 3-2 στο 90+2. Οι Ιταλοί διαμαρτύρονται για ακυρωθεν γκολ στο 72' στο οποίο η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή σύμφωνα με τον διαιτητή και στο 85'ακυρώθηκε γκολ του Κουαλιαρέλα το οποίο υποδείχθηκε ως οφσαϊντ.

ΙΤΑΛΙΑ (Μαρσέλο Λίπι): Μαρκέτι, Κρίσιτο (46' Μάτζο), Κιελίνι, Καναβάρο, Ντερ Ρόσι, Πέπε, Γκατούζο (46' Κουαλιαρέλα), Ιακουΐντα, Ντι Νατάλε, Τζαμπρότα, Μοντολίβο (56' Πίρλο)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Βλάντιμιρ Βάις): Μούχα, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ζάμπαβνικ, Στρμπα (86' Κόπουνεκ), Βίτεκ (93' Σέστακ), Στοχ, Ντούριτσα, Χάμσικ, Γέντρικσεν (94' Πέτρας), Κούτσκα

Γκόλ και φάσεις:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ