Παγκόσμιο Κύπελλο 2010: Χιλή-Ελβετία 1-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.6.10

Νίκη που την φέρνει κοντά στην πρόκριση πέτυχε η Χιλή απέναντι στην Ελβετία, όμως οι λατίνοι πιθανόν να χρειαστούν έναν ακόμη βαθμό για να περάσουν στους 16.
Από την αρχή του αγώνα η Χιλή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο με τους Ελβετούς να είνσι προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα. Καθοριστικός για την έκβαση του αγώνα ήταν ο Σαουδάραβας διαιτητής Χαλίλ Αλ Γαμντί ο οποίος στο 29΄άφησε την Ελβετία με 10 παίκτες αποβάλλωντας τον Μπεχραμί. Οι Ελβετοί προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους και τα κατάφεραν μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Χιλή ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, έχασε ευκαιρίες, είχε ένα ακυρωθέν γκολ στο 49' κατάφερε όμως να πετύχει ένα τέρμα με τον Γκονσάλες στο 75' Η Ελβετία προσπάθησε να αντιδράσει όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει μια κλασική ευκαιρία με τον Ντέρτιγιόνκ στο 89.

Χιλή (Μπιέλσα): Μπράβο, Πόνσε, Ίσλα, Καρμόνα, Σάντσες, Βιδάλ (46' Γκονζάλες), Φερνάντες (65' Παρέδες), Μποσεζούρ, Μέντελ, Χάρα, Σουάζο (46' Βαλντίβια)

Ελβετία (Χίτσφελντ): Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Φον Μπέργκεν, Χούγκελ, Ινλέρ, Μπεχράμι, Γκρίχτινγκ, Φερνάντες (76' Μπουγιάχου), Τσίγκλερ, Φράι (42' Μπαρνέτα), Ενκούφο (67' Ντερτιγιόκ)



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ