Παγκόσμιο Κύπελο 2010: Καμερούν-Δανία 1-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.6.10

Αν και τα λιοντάρια του Καμερούν ήταν το θεωρητικό φαβορί και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκόρ με τον Ετό στο 10', οι Δανοί ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο κάνωντας την ανατροπή και διατήρησαν τις ελπίδες τους για πρόκριση.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν αρκετά συναρπαστικό. Το Καμερούν μπήκε αρκετά δυνατά και εκμεταλεύθηκε το λάθος της άμυνας των Δανών και ο Ετό άνοιξε το σκορ. Οι Δανοί απάντησαν με τον Μπέντερ στο 33' όταν ο Ρόμενταλ πλαγιοκόπησε από τα δεξιά την άμυνα των Καμερουνέζων και πάσαρε προς τον επερχόμενο Μπέντερ ο οποίος με προβολή έκανε το 1-1. Το σκόρ στο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με τον Καμερούν να χάνει ευκαιρία στο 43' όταν έπειτα από σουτ του Ετό η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
Στην επανάληψη το Καμερούν μπήκε και πάλι δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο 61 οι Δανοί πήραν προβάδισμα στο σκορ έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια του Ρόμενταλ. Από εκεί και πέρα οι Δανοί έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, έκλεισαν τους χώρους και διαφύλαξαν το υπέρ τους σκόρ.

Καμερούν (Πολ Λε Γκουέν): Σουλεϊμάνου, Εμπιά, Μπασόνγκ (72' Ιντρίσου), Ενκούλου, Ασού-Εκότο, Σονγκ, Εγιόνγκ, Εμανά, Γκέρεμι, Ετό, Γουεμπό (79' Αμπουμπακά)

Δανία (Όλσεν): Σόρενσεν, Λ. Γιάκομπσεν, Κιάερ, Αγκερ, Σ. Πόουλσεν, Κ. Πόουλσεν, Ρόμενταλ, Μ. Γιόργκενσεν, Γκρόνκιερ (66' Κάλενμπερ), Μπέντνερ, Τόμασον (86' Τ. Πόουλσεν)





ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ