Μερικές σκέψεις...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.6.10

Όλοι μας έχουμε καταλάβει ότι σαν προσωπικότητες, Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ταιριάζουν. Ανήκουν σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κύκλους, έχουν διαφορά δυο γενεών σε ηλικία, ο ένας έχει χορτάσει από δόξα και τίτλους και σκέφτεται την τσέπη του, ο άλλος θέλει την δόξα διαμέσω της ομάδας και φαίνεται πιο ζεστός στο να σπρώξει χρήμα, παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Το τελευταίο είναι ίσως το μόνο κοινό σημείο που τους ενώνει.
Ο Λούβαρης για τον Κόκκαλη είναι όχι απλά ο άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του, είναι πλέον συμπλήρωμα του εαυτού του. Αυτός κανόνισε το ραντεβού, αυτός γεφύρωσε τις σχέσεις τους, αυτός είναι που ο Κόκκαλης εκμυστηρεύθηκε τις σκέψεις του, τις ανυσυχίες του και τον προβληματισμό του.
Η εκτίμηση μου είναι ότι θα υπάρχει συνεργασία σε ένα πιλοτικό επίπεδο, αρχικά όπου ο Κόκκαλης θα εποπτεύσει, υπό την θέση του ισχυρού ή του φαινομενικά ισχυρού αν θέλετε την δράση του Μαρινάκη, ο οποίος θα έχει έναν ενεργό ρόλο. Είναι αδύνατο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μην είναι πρωταγωνιστής ή έστω συμπρωταγωνιστής με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Η σχέση τους σίγουρα θα είναι εύθραυστή, θα κρέμεται σε λεπτές ισορροπίες ανοχής, υπομονής. Αν έρθουν επιτυχίες, όλα θα πάνε πρίμα, αν κάπου στραβώσει το πράγμα θα ζητηθούν ευθύνες και πιθανών να βρεθούμε σε μια κατάσταση χειρότερη απ' ότι είναι τώρα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέρει πως για να διεκδικήσει την προεδρία του συλλόγου, θα πρέπει να πάει με τα νερά του Κόκκαλη, ο Κόκκαλης ξέρει πως μόνος του, το καράβι δεν μπορεί να το φέρει βόλτα, χρειάζεται έναν άνθρωπο σαν τον Μαρινάκη, ο οποίος θα είναι και μια ασπίδα προστασίας από τον κόσμο ο οποίος παρουσιάζεται αγανακτισμένος και ζητά ευθύνες από τον Κόκκαλη όσο ποτέ.
Σε ότι αφορά τον Λίνεν, από την στιγμή που δεν έχει υπογράψει μιας και τυπικά δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Μόναχο 1860, όλα είναι ρευστά. Η κατ' αρχήν συμφωνία για το τεχνικό επιτελείο του Γερμανού μπορεί να βρεθεί ξαφνικά στον αέρα, εάν και εφόσον Κόκκαλης και Μαρινάκης αποφασίσουν πως η ομάδα χρειάζεται κάτι καλύτερο. Την δευτερα βέβαια ξεκινά η προετοιμασία, τα εργομετρικά και την επόμενη Πέμπτη αναχώρηση για το Μόναχο, οπότε ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σε αυτή την περίπτωση.
Τέλος σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, θεωρώ δεδομένο εφόσον υπάρχει συμφωνία, πως θα γίνει τουλάχιστον μια κίνηση εντυπωσιασμού και δη για μουντιάλικό παίκτη . Για τις μεταγραφές όμως, έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας...
RedArmy7

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ