Παγκόσμιο Κύπελλο 2010: Νιγηρία-Ν.Κορέα 2-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.6.10

Την δεύτερη θέση κατέκτησε τελικά η Ν. Κορέα έπειτα από την ισοπαλία που απέσπασε από την Νιγηρία. Ματς με πολλές φάσεις ήταν αυτό που διεξήχθει μεταξύ των δυο ομάδων. Το προβάδισμα στο σκορ πήραν οι Νιγηριανοί με τον Καλού Ούτσε στο 12', αλλά στην συνέχεια οι Νοτιο Κορεάτες κατάφεραν την ανατροπή με γκολ που πέτυχαν ο Λι Γιούνγκ Σου στο 38' και Πάρκ Τσου Γιούνγκ στο 49', όμως οι Νιγηριανοί επέστρεψαν στην διεκδίκηση της νίκης που θα τους χάριζε την πρόκριση με γκολ του Γιακούμπου στο 69' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Για 20 περίπου λεπτά οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη στις δυο εστίες, ενώ στα τελευταία λεπτά οι Νιγηριανοί έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Ομπίνα.

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ενιάμα, Οντιά, Γιόμπο (46' Εκιέιλε), Σίτου, Αφολαμπί, Ούτσε, Αγίλα Γιουσούφ, Ετούχου, Ομπάσι, Κανού (57' Μάρτινς), Γιακούμπου (70' Ομπίνα).

Ν.ΚΟΡΕΑ: Γιουνγκ Σουνγκ-Ριόνγκ, Τσα Ντου-Ρι, Τσο Γιονγκ-Χιούνγκ, Λι Γιουνγκ-Σου, Λι Γιoυνγκ-Πιό, Κι Σουνγκ-Γιονγκ (87' Κιμ Χάε-Σουνγκ), Κιμ Γιουνγκ-Ουού, Λι Τσουνγκ-Γιονγκ, Παρκ Γι-Σουνγκ, Γέομ Κι-Χουν (64' Κιμ Ναμ-Ιλ), Παρκ Τσου-Γιουνγκ (93' Κιμ Ντονγκ-Γιν).







ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ