Απάντησε αρνητικά ο Βαλβέρδε

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.6.10

Αρνητική τροπή είχαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Βάσκος τεχνικός απέρριψε την πρόταση των ερυθρολεύκων. Με γραπτή δήλωση του στα ΜΜΕ ο Βαλβέρδε επικαλέσθηκε προσωπικούς λόγους που αποτρέπουν την μετακίνηση του στην Ελλάδα. Ευχαριστήσε τον Ολυμπιακό και τον Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας ενώ άφησε ανοιχτό παράθυρο στο μέλλον να υπάρχει συνεργασία με τους πειραιώτες.


Αναλυτικά:

"Η πρόταση με καλύπτει και με τιμά, αλλά για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να την αποδεχτώ. Εκφράζω την άρνησή μου στην πρόταση του Ολυμπιακού να αναλάβω προπονητής της ομάδας. Οι λόγοι της συγκεκριμένης άρνησης, έχουν να κάνουν με προσωπικά θέματα δεν μου επιτρέπουν να μετακινηθώ στην Ελλάδα.

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον Ολυμπιακό και ειδικά στον πρόεδρό του, Σωκράτη Κόκκαλη, που μου έδωσε την ευκαιρία να αναλάβω την εκτέλεση ενός αθλητικού πρότζεκτ που θα ικανοποιούσε οποιονδήποτε επαγγελματία. Η απόφαση μου προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα εξ’ αιτίας των ιδιαίτερων δεσμών που με ενώνουν με τον σύλλογο.

Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που εξέλαβα όλο αυτό τον καιρό. Ελπίζω κι εύχομαι στο κοντινό μέλλον να επιστρέψω με έργα όλη την αγάπη και την στοργή που με περιέβαλαν όλο αυτό τον καιρό".

Από την αρχή λοιπόν τίθεται το θέμα της τεχνικής ηγεσίας στους ερυθρόλευκους. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών του γενικού διευθυντή της ομάδας Ι. Χρυσικόπουλου με υποψήφιους τεχνικούς όπως ο Μανθάνο και ο Χιμένεθ ή να προωθηθεί η λύση Αλέξανδρή ως πρώτου προπονητή της ομάδας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ