Παγκόσμιο Κύπελο 2010: Ισπανία-Ελβετία 0-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.6.10

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι Ελβετοί απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς και πλέον τους έριξαν στο καναβάτσο. Οι Ισπανοί από την αρχή του αγώνα επέβαλαν τον ρυθμό τους, βρήκαν όμως απέναντι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που έκλεισε τους χώρους προς την εστία της, άντεχε στην πίεση ενώ έπαιζε με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερνάντεζ εκμεταλλεύθηκε την επέλασε του Ντέρτιγιονκ ο οποίος έφερε αναταραχή στην άμυνα των Ισπανών και πέτυχε στο 52 το νικητήριο τέρμα για την Ελβετία. Οι Ισπανοί πίεσαν ακόμα περισσότερο, είχαν δοκάρι στο 70΄ αλλά οι Ελβετοί απάντησαν με μια σημαντική ευκαρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Ντέρτιγιονγκ στο 74. Οι Ισπανοί όσο και αν προσπάθησαν δεν τα κατάφεραν και πλέον έχουν δύσκολο έργο στην συνέχεια του θεσμού.

Ισπανία (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Πικέ, Πουγιόλ, Καπντεβίλα, Ράμος (60' Τόρες), Αλόνσο, Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Σίλβα (60' Νάβας), Βίγια

Ελβετία (Χίτσφελντ): Μπενάλιο, Σεντέρος (36' Φον Μπέργκεν), Λιχτστάινερ, Τσίγκλερ, Γκρίχτινγκ, Χούγκελ, Ινλέρ, Φερναντές, Μπαρνέτα, Ενκούφο, Ντερντιγιόκ (79' Γιακίν)

Το γκολ της αναμέτρησης:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ