Παγκόσμιο Κύπελο 2010: Γαλλία-Μεξικό 0-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.6.10

Κατώτερη των προδοκιών παρουσιάζεται σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο και ο κατήφορος για την Γαλλία συνεχίζεται. Αντίθετα το Μεξικό από τον αγώνα της πρεμιέρας φάνηκε ομάδα που θα έχει μέλλον στο θεσμό και σήμερα το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ντομενέκ κατάφερε να μην κάνει ούτε μια ευκαιρία προς την εστία των Μεξικάνων η οποία απείλησε αρκετές φορές για να πετύχει ένα γκολ. Στην επανάληψη ο Ντομενέκ αντικατέστησε τον Ανελκά με τον Ζινιάκ, ο οποιός δεν κατάφερε περισσότερα πράγματα αντίθετα ο Χαβιέ Αγκίρε πέρασε στο ματς τον Χαβιέ Ερνάντες ο οποίος πέτυχε γκολ στο 64' ενώ οι Μεξικάνοι κέρδισαν πέναλτι στο 78' το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουατεμόκ Μπλάνκο πλασάρωντας εύστοχα τον Λορίς.

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Σανιά, Γκαλάς, Αμπιντάλ, Εβρά, Τουλαλάν, Ντιαμπί, Μαλουντά, Γκοβού (69' Βαλμπουενά), Ριμπερί, Ανελκά (46' Ζινιάκ).

ΜΕΞΙΚΟ: Όσκαρ Πέρες, Μορένο, Οσόριο, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Σαλσίδο, Ράφα Μάρκες, Τοράδο, Χουάρες (55' Χαβιέρ Ερνάντες), Ντος Σάντος, Βέλα (31' Μπαρέρα), Γκιγέρμο Φράνκο (62' Κουατεμόκ Μπλάνκο).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ