Παγκόσμιο Κύπελο 2010: Σλοβενία-ΗΠΑ 2-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.6.10

Συναρπαστικός σε εξέλιξη αγώνας έγινε μεταξύ των Σλοβένων που προηγήθηκαν με 2 τέρματα και των Αμερικανών που ισοφάρρησαν και λίγο έλλειψε να πάρουν την νίκη αν δεν τους ακυρωνόταν ένα αμφισβητούμενο γκολ. Οι Σλοβένοι άνοιξαν το σκορ του Πίρσα στο 13 με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή των Αμερικανών. Το 2-0 έγινε στο 43 με τον Λιουμπίμγιακιτς και όλα έδειχναν πως το δεύτερο ημίχρονο θα είχεδ διαδικαστικό χαρακτήρα. Τουναντίων οι Αμερικανοί πέρασαν στην αντεπίθεση, κατάφεραν να μειώσουν στο 48 με ένα δυνατό σουτ του Ντόνοβαν μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ ο γιός του προπονητή Μπράντλεϊ σκόραρε στο 82'. Λίγα λεπτά αργότερα οι Αμερικανοί πέτυχαν και τρίτο γκολ όμως ο διαιτητής Κουλιμπάλι ακύρωσε κανονικότατο γκολ των Αμερικανών.

Σλοβενία(Mάτζια Κεκ): Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σούλερ, Σέζαρ, Κόρεν, Λιούμπιανκιτς(73' Πέτσνικ-90' Κόματς), Μπίρσα(86' Ντέκιτς), Νοβάκοβιτς, Τζόκιτς, Κιρμ, Ραντοσάβλεβιτς

ΗΠΑ(Μπομπ Μπράντλει): Χάουαρντ, Μποκανέγκρα, Μπράντλει, Ονιέγου(79' Γκόμες), Τσερούντολο, Ντέμπσει, Ντόνοβαν, Ντέμεριτ, Τόρες(46' Εντού), Αλτιντόρ, Φίντλει(46' Φιλχαμπερ)



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ