Παγκόσμιο Κύπελο 2010:Ιταλία- Νέα Ζηλανδία 1-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.6.10

Δεύτερη ισοπαλία σε δυο αγώνες για τους πρωταθλητές κόσμου Ιταλούς που αυτή τη φορά αντιμετώπισε την Νέα Ζηλανδία. Μόλις στο 9ο λεπτό οι Νεοζηλανδοί προηγήθηκαν με 0-1 με τον Σμέλιτζ ο οποίος ήταν σε ελεγχόμενη θέση οφσαϊντ. Οι Ιταλοί βγήκαν μαζικά στην αντεπίθεση και στο 29' κατάφεραν να ισοφαρρήσουν με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Ντε Ρόσι και εκτέλεσε εύστοχα ο Ιακουίντα.
Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό με τους Ιταλούς να δημιουργούν φάσεις και τους Νεοζηλανδούς να αμύνονται. Προς το τέλος του αγώνα η Ιταλία έχασε ευκαιρίες για να πετύχει ενα δεύτερο γκολ, δίχως κάποια να θεωρείται κλασική και το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία με τις δυο ομάδες να έχουν τους ίδιους βαθμούς και πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ιταλία (Λίπι): Μαρκέτι, Ζαμπρότα, Καναβάρο, Κιελίνι, Κρισίτο, Ντε Ρόσι, Μοντολίβο, Μαρκίσιο (61' Πατσίνι), Πέπε (46' Καμορανέζι), Ιακουίντα, Τζιλαρντίνο (46' Ντι Νατάλε).

Νέα Ζηλανδία (Χέρμπερτ): Πάστον, Ριντ, Νέλσεν, Βίσελιτς (80' Κρίστι), Σμιθ, Λόκχεντ, Μπέρτος, Έλιοτ, Σμελτζ, Κίλεν (93' Μπάρον), Φάλον (62' Γουντ)




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ