Παγκόσμιο Κύπελλο 2010: Αργεντινή-Μεξικό 3-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.6.10

Η Αργεντινή νίκησε με 3-1 το Μεξικό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα άνοιξε το σκορ με αντικανονικό γκολ του Τέβες ο οποίος ήταν σε καταφανέστατη θέση οφ-σαϊντ με τους Μεξικανούς να διαμαρτύρονται δίκαια.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Μεξικανούς να μπαίνουν δυνατά και να κάνουν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, στη συνέχεια η Αργεντινή ισορρόπησε και πέρασε στην αντεπίθεση, ενώ πέτυχε και το Γκολ στο 25 με τον Τέβες να σκοράρει με κεφαλιά από θέση οφσαίντ. Το δεύτερο γκολ ήρθε για τους Αργεντίνους στο 33' με τον Ιγκουαϊν, ενώ μέχρι το ημίχρονο είχε δυο ακόμα ευκαιρίες για να πετύχει γκολ με τον Ντι Μαρία και τον Μέσι.
Στην επανάληψη το Μεξικό προσπάθησε να ξαναμπεί δυνατά στον αγώνα όμως ο Τέβες στο 52 έβαλε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ στην διοργάνωση με ένα τρομερό σουτ με το δεξί αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Πέρεζ να μην μπορεί να αντιδράσει.
Το γκολ της τιμής για το Μεξικό πέτυχε στο 71'ο Ερνάντες, ενώ η Αργεντινή είχε την ευκαιρία να βάλει και τέταρτο γκολ με τον Μέσι στο 90' όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
: Ρομέρο, Οταμέντι, Ντεμιτσέλις, Μπουρντίσο, Χέινσε, Μαστσεράνο, Μάξι Ροντρίγκες (87' Παστόρε), Ντι Μαρία (79' Χονάς Γκουτιέρες), Μέσι, Τέβες (69' Τέβες), Ιγκουαΐν.

ΜΕΞΙΚΟ: Πέρες, Οσόριο, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Μάρκες, Σαλσίδο, Τοράδο, Χουάρες, Γκουαρδάδο (61' Γκιγέρμο Φράνκο), Ζιοβάνι Ντος Σάντος, Μπαουτίστα (46' Μπαρέρα), Χαβιέρ Ερνάντες.





ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ