Πλησιάζει σε Μέγιερι-Μιραλάς ο Ολυμπιακός

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.6.10

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών δυο ποδοσφαιριστών βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο 20χρόνος τερματοφύλακας της Φερνετσβάρος Μπάλαζ Μέγιερι ο οποίος καθώς φαίνεται έχει συμφωνήσει με τους ερυθρολεύκους και μετά την άφιξη του στην Ελλάδα θα μιλήσει με την διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ελληνική ομάδα.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν πως ο 23χρόνος μεσοεπιθετικός της Σεντ Ετιέν έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους και θα έρθει δανεικός από τους Στεφανουά. Οι ερυθρόλευκοι θα πληρώσουν το ετήσιο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, το οποίο ανέρχεται στις 800.000ευρώ ενώ η οψιόν αγοράς του είναι περί τα 2.5εκάτ. ευρώ.
Σε ότι αφορά τον προπονητή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αύριο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Έβαντ Λίνεν για να έχει μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις και σε καμία περίπτωση ο Λίνεν δεν θεωρείται κλεισμένος.

Δείτε τον Μέγιερι σε δράση:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ