Παγκόσμιο Κύπελλο 2010: Ισπανία-Πορτογαλία 1-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.6.10

Με ένα γκολ του Ντείβιντ Βίγια στο 63' οι Ισπανοί επικράτησαν των Πορτογάλλων και θα βρεθούν στην 8άδα του Παγκόσμιου Κυπέλου. Οι Ισπανοί ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και έχασαν ευκαιρίες με τον Τόρες και Βίγια ενώ οι Πορτογάλλοι απάντησαν με ευκαιρία στο 21 με τον Τιάγκο Μέντες αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 28' ενώ προς το τέλος του ημιχρόνου είχαν δοκάρι με τον Αλμεϊδα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί έφτασαν κοντά στο Remove Formatting from selectionγκολ με ευκαιρία του Λιορέντε κατάφεραν όμως να σκοράρουν με τον Βίγια στο 63' , ενώ είχαν ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Σέρχιο Ράμος και τον Λιορέντε. Στο 89 η Πορτογαλλία έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Ρικάρντο Κόστα για αγκωνία στον Καπντεβίλα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Ράμος, Πικέ, Πουγιόλ, Καπντεβίλα, Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο (93' Μαρτσένα), Τσάβι, Ινιέστα, Βίγια (88' Πέδρο), Τόρες (59' Φερνάντο Γιορέντε).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Εντουάρντο, Ρικάρντο Κόστα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Μπρούνο Άλβες, Φάμπιο Κοεντράο, Πέπε (72' Πέδρο Μέντες), Τιάγκο Μέντες, Ραούλ Μεϊρέλες, Σιμάο (72' Λίεντσον), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ούγκο Αλμέιδα (59' Ντάνι).


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ