Παγκόσμιο Κύπελο 2010: Γκάνα-Αυστραλία 1-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.6.10

Ισόπαλο ήρθε το αποτέλεσμα στον αγώνα της Γκάνας με την Αυστραλίας κάτι που ευνοεί περισσότερο τους Γκανέζους που έφτασαν στους τέσσερις βαθμούς και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου. Ωστόσο οι Αυστραλοί διατηρούν μαθηματικές ελπίδες να προκριθούν στην επόμενη φάση αν κερδίσουν στην τελευταία αγωνιστική τους Σέρβους και παράλληλα οι Γερμανοί χάσουν από από τους Γκανέζους.
Σε ότι αφορά τον αγώνα, οι Αυστραλοί κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ με τον Χόλμαν ο οποίος στο 11΄εκμεταλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του πορτιέρο της Γκάνας και έστειλε της μπάλα στα δίχτυα. Στο 25' ο Κιούελ έδιωξε με το χέρι την μπάλα πάνω στην γραμμή και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα ενώ καταλογίστηκε και πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκιάν και το σκορ έγινε 1-1.
Το αριθμητικό πλεονέκτημα των Γκανέζων τους έδωσε τον έλεγχο του αγώνα, όμως οι Αυστραλοί προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ και κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Γκάνα (Ράγιεβατς): Κίνγκσον, Πέϊντσιλ, Σαρπέι, Ανάν, Τζόναθαν, Ταγκοέ (56' Αμπέγιε), Αϊγιού, Αντι, Ασαμόα (76' Μουντάρι), Πρινς (89' Αμόα), Γκιαν

Αυστραλία (Φερμπέικ): Σβάρτσερ, Γουίλκσιρ (85' Ρουκάβιτσα), Νιλ, Μουρ, Έμερτον, Κούλινα, Κιούελ, Χόλμαν (69' Κένεντι), Βάλερι, Κέρνι, Μπρεσιάνο (66' Τσίπερφιλντ)


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ