Παγκόσμιο Κύπελο 2010: Ολλανδία-Δανία 2-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.6.10

Εύκολο παιχνίδι ήταν η πρεμιέρα για τους "Οράνιε" οι οποιοι κέρδισαν δίκαια την ομάδα της Δανίας. Λίγες φάσεις υπήρχαν στο πρώτο ημίχρονο με τους Ολλανδούς να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας και τους Δανούς να περιορίζονται σε αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη οι Δανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ έπειτα από ένα αυτογκόλ του Πόουλσε, ο οποίος με κεφαλιά στο 46΄έστειλε την μπάλα στην πλάτη του Άγκερ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Στην συνέχεια οι Δανοί παρουσιάστηκαν αρκετά υποτονικοί και οι Ολλανδοί με την είσοδο του Ελία, δημιούργησαν καταστάσεις προς την εστία του Σόρενσεν και σε μια από αυτές στο 85 ο Κιούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Δανών για να κάνει το 2-0 ενώ νωρίτερα ο ιδιαίτερα κινητικός Ελία είχε δοκάρι.

Ολλανδία (Φαν Μάαρβαϊκ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Ματάισεν, Χάιτινχα, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ, Σνάιντερ, Φαν Ντερ Φάαρτ (68' Ελία), Κάουτ, Φαν Πέρσι (79' Αφελάι)

Δανία (Όλσεν): Σόρενσεν, Αγκερ, Κιάερ, Γιάκομπσεν, Πόουλσεν Κ. Πόουλσεν Σ. Ενέβολντσεν (56' Γκρόνγκερ), Κάλενμπεργκ (72' Έρικσον), Ρόμενταλ, Γιόργκενσεν, Μπέντνερ (61' Μπέκμαν)

Φάσεις και γκολ:





ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ