Παγκόσμιο Κύπελλο 2010: Χιλή-Ισπανία 1-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.6.10

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της τελευταίας μέρας στην φάση των ομίλων ήταν ο αγώνας μεταξύ της Χιλής και της Ισπανίας. Από την αρχή του αγώνα είχαμε ένα δυνατό ματς με τους Χιλιανούς να χτυπάνε στο ψαχνό και τους Ισπανούς να απαντούν με γκόλ. Η αρχή έγινε στο 24 με τον Βίγια να πετυχαίνει γκολ από 40 μέτρα. Το δεύτερο γκολ για τους "φούριας ρόχας" πέτυχε ο Ινιέστα στο 37'. Στην ίδια φάση η Χιλή έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Εστράδα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χιλιανοί κατάφεραν να πετύχουν νωρίς ένα γκολ με τον Βιγιάρ στο 47' κάτι που επηρέασε την εξέλιξη του ματς αφού το σκορ βόλευε και τις δυο ομάδες. Η Χιλή ήθελε να διαφυλάξει το σκορ και η Ισπανία να μην δεχθεί άλλο, έτσι και έγινε και οι δυο ομάδες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση


ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μεντέλ, Πόνσε, Χάρα, Εστράδα, Βιντάλ, Μαρκ Γκονσάλες (46' Μιγιάρ), Βαλδίβια (46' Παρέδες), Αλέξις Σάντσες (65' Ορεγιάνα), Μποσεχούρ.

ΙΣΠΑΝΙΑ
: Kασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Πουγιόλ, Καπντεβίλα, Μπούσκετς, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο (73' Χάβι Μαρτίνεθ), Ινιέστα, Βίγια, Τόρες (55' Φάμπρεγκας).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ