Ο στόπερ και οι άλλοι

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.6.10

Ο Φρασνουά Μοντέστο ο οποίος έμεινε ελεύθερος στην Μονακό είναι ένας από τους υποψήφιους για την θέση του στόπερ στην άμυνα των ερυθρολεύκων. Ο 32χρόνος Γάλλος στόπερ θεωρείται εξαιρετική περίπτωση, δεν είναι όμως και η ευκολότερη καθώς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αρκετές όμαδες από την Γαλλία όπως η Μαρσεϊγ, η Ρεν και η Λίλ. Εναλλακτικές λύσεις είναι ο 27χρόνος Ούγγρος Γιούχας της Άντελέχτ, ο 22χρόνος Βούλγαρος Ιβάνοφ της Αλάνια Βλαδικαφκάζ, ο 32χρόνος Αυστραλός Λούκας Νιλ και ο Αργεντίνος Παλέτα.
Σε ότι αφορά την υπόθεση του Γκούτι, ο 33χρόνος Ισπανός φέρεται να ζητά συμβόλαιο που φτάνει τα 4εκάτ ευρώ, ποσό που σαφώς δεν πρόκειται να καλύψουν οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι θα εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις για το "μπαμ". Μια περίπτωση είναι αυτή του Χοσέ Αντόνο Ρέγιες της Ατλέτικο Μαδρίτης το συμβόλαιο του οποιου λήγει το επόμενο καλοκαίρι και για την απόκτηση του απαιτούνται περί τα 4εκάτ ευρώ.
Για την θέση του δεξιού χαφ, τελευταία στο ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων παρουσιάζεται ο Ντένις Ρόμενταλ ο οποιος έκανε μια εξαιρετική χρονιά με τον Άγιαξ και μένει ελεύθερος από την Ολλανδική ομάδα. Ο Ρόμενταλ το 2007 ήταν μια ανάσα από τους ερυθρόλευκους που προτίμησαν τον Λουτσιάνο Γκαλέτι.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ