Παγκόσμιο Κύπελλο 2010: Γαλλία-Νότιος Αφρική 1-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.6.10

Η Νότιος Αφρική επικράτησε με 1-2 της Γαλλίας αλλά έμεινε εκτός θεσμού όπως και οι φιναλίστ του προηγουμένου παγκοσμίου κυπέλλου οι οποίοι δεν κατάφεραν να πετύχουν νίκη στην διοργάνωση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Αφρικανική ομάδα να μπαίνει ψυχωμένη στο γήπεδο και στο 20' λεπτό κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Κουμάλο. Λίγα λεπτά αργότερα οι τρικολόρ έμειναν με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή του Γκουρκίφ για αγκωνιά στον Σιμπάγια.. Στο 37 η Νότιος Αφρική πέτυχε το δεύτερο τέρμα της με τον Μφέλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες δημιούργησαν περισσότερες φάσεις στις εστίες και οι Γάλλοι κατάφεραν να μειώσουν στο σκόρ με τον Μαλουντά στο 71'. Και ενώ τα λεπτά περνούσαν η Νότιος Αφρική έχασε και άλλες ευκαιρίες όμως έπρεπε να πετύχει άλλα δυο γκολ για να πάρει την πρόκριση. Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της Νοτίου Αφρικής κατά την διάρκεια των ομίλων ήταν αξιοπρεπείς αντίθετα με τους τρικολόρ που μετέφεραν τα προσωπικά τους προβλήματα και αποτέλεσαν μια από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης.

Γαλλία (Ντομενέκ): Λορίς, Σανιά, Γκαλάς, Σκιλασί, Κλισί, Ντιαρά (82' Γκοβού), Ντιαμπί, Ζινιάκ (46' Μαλουντά), Γκουρκούφ, Ριμπερί, Σισέ (55' Ανρί)

Νότιος Αφρική (Παρέιρα): Τζόζεφς, Νγκόνγκα (55' Γκάξα), Μοκοένα, Κουμάλο, Μασιλέλα, Πίεναρ, Σιμπάγια, Κουμπόνι (78' Μοντίσε), Τσαμπαλάλα, Μφέλα, Πάρκερ (68' Νομβέτε)



France 0-1 South Africa

Perry | MySpace Video


France 0-2 South Africa

Perry | MySpace Video


France 1-2 South Africa

Perry | MySpace Video




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ