NEWS EXPRESS

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.7.06

Ώρα αποφάσεων
Άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν την τελεσίδικη απόφαση του Ιταλικού δικαστηρίου για το σκάνδαλο "Καλτσιόπολι" καθώς η Μίλαν αποτελεί τον βασικότερο αντίπαλο των πρωταθλητών για την απόκτηση του Ζε Ρομπέρτο. Σε ανοικτή επικοινωνία είναι οι ερυθρόλευκοι με τον Βραζιλιάνο μέσο που πληροφορήθηκε για την απόκτηση του Χούλιο Σέζαρ, ο οποίος έφτασε χθές στο Ζεεφελντ και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Προς εκτόνωση τείνει το θέμα του Τουρέ για να επέλθει συμβιβασμός και ο Ιβοριανός μέσος να συνεχίσει την καρίερα του σε ομάδα του Εξωτερικού. Φαβορί πλέον για την απόκτηση του είναι η Λυών που θα θελήσει να καλύψει με αυτόν τον τρόπο το κενό του Ντιαρά. Ευκαιρία για να δοκιμάσει τους αναπληρωματικούς ο Τρόντ Σόλιντ θα είναι ο σημερινός αγώνας με την Αρμίνια Μπίρεφελντ (19:30 ΝΕΤ).
Κ.Κ.

Τελεσίγραφο σε Μπάρτσα
Την οριστική απάντηση της Μπαρτσελώνα για την υπόθεση του Χαβιέ Σαβιόλα περιμένει ο Παναθηναϊκος, ωστόσο οι Καταλανοί είναι διατεθιμένοι να περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα για να βρουν πρόταση που να ικανοποιεί παίκτη και ομάδα. Διατεθιμένος να κρατήσει στην Μπάρτσα τον Σαβιόλα δήλωσε ο Φρανκ Ραϊκαρν προκειμένου να δουλέψουν μαζί την επόμενη σεζόν. Προφανώς η δήλωση του τεχνικού των Μπλαουγκράνα έχει γίνει για επικοινωνιακούς λόγους προς τους ενδιαφερόμενους για να ανεβάσουν τις προσφορές τους για τον διεθνή Αργεντίνο φορ. Χθες το απόγευμα επέστρεψε η αποστολή των πρασίνων έπειτα από 13 μέρες παραμονής στην Ιταλία. Οι παίκτες θα έχουν ρεπό την Τετάρτη, ενώ έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση. Στην συνέχεια την Παρασκευή θα μεταβούν στην Αγγλία όπου θα αντιμετωπίσουν την Σαουθάμπτον το Σάββατο. Τα προσεχή φιλικά των πρασίνων που θα μεταδωθούν από την ΝΕΤ είναι:
Σαουθάμπτον-Παναθηναϊκός - (29/7-Αγγλία)-17:00,ΝΕΤ
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός - (5/8-Γήπεδο Περιστερίου)-21:00
Παναθηναϊκός-Άντερλεχτ - (10/8-Ο.Α.Κ.Α)- 21:45, ΝΕΤ
Π.Θ.

Πιετικόσα ο αντί-Σορεντίνο
Ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Κροατίας στο περασμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα, Στίπε Πιετικόσα είναι ένας από τους πιο πιθανούς αντικαταστάτες του Στέφανο Σορεντίνο, εφόσον ο Ιταλός πορτιέρο πάρει μεταγραφή από την Ένωση σε Ιταλικό σωματείο. Θυμίζουμε πως και πέρισυ είχε προταθεί ο Κροάτης τερματοφύλακας αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε. Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Σάντερ Βέστερφελντ.
Ο 32χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε την περασμένη σεζόν στο Φράτον Παρκ, αλλά τον Φεβρουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην Εβερτον. Δυσκολεύει σημαντικά η περίπτωση του Τζον Βιαφαρά καθώς η Σαουθάμπτον κατέθεσε πρόταση αγοράς του στην Πόρτσμουθ. Σήμερα κρίνεται η υπόθεση του Ντάλα Μπόνο, προφανώς η Μίλαν περιμένει την απόφαση του Ιταλικού δικαστηρίου για να αποφασίσει για το μέλλον του παίκτη, ενώ ο Άριελ Ιμπαγάσα αποκλείστηκε από το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της Ατλέτικο Μαδρίτης. Διαψεύδει η ΑΕΚ το ενδιαφέρον για Νούνιες, ενώ δεν υπήρχε κάποια ουσιαστική εξέλιξη για τον Χοσέ Βάργκας.
Κ.Α

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ