Κληρώνει για επίθεση.....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.7.06

Αν και η περίπτωση του Άριελ Ιμπαγάσα πρέπει να θεωρείτε απίθανη για την ΑΕΚ έπειτα από χθεσινές δηλώσεις του παίκτη πως δεν επιθυμεί να΄φύγει από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί για τον "έτερο" στόχο που είναι ο Ουρουγουάνος φορ της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Γκονθάλο Βάργκας. Θεωρείτε δεδομένο πως η Αργεντίνικη ομάδα άξιώνει ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρει η ΆΕΚ όμως λόγο έλλειψης "άλλων" προσφορών υπάρχει πιθανότητα να αποδεχθεί την πρόταση της Ελληνικής ομάδας και ο πολυτάλαντος φορ να καταλλήξει στην ΑΕΚ.
Διορία μέχρι την Κυριακή έδωσε η Ένωση στον Στέφανο Σορεντίνο για να φέρει πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά την ομάδα, σε διαφορετική περίπτωση το θέμα της μεταγραφής του θα επαναεξεταστεί τον προσεχή Δεκέμβριο.
Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Λαγός. Ο 21χρονος άσος το πρωί δούλεψε υπό τις οδηγίες του Γενς Μπάνγκσμπο μαζί με τους Πλιάτσικα, Μπούρμπο και Κονέ, ενώ το απόγευμα μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και συμμετείχε στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Παράλληλα πήρε μέρος στο πρώτο του διπλό, όπου αγωνίστηκε τόσο ως αριστερός χαφ (η φυσική του θέση), όσο και ως αριστερός μπακ.
K.A

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ