ΣΙΛΒΑ: ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.11.15

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για τους ομίλους του Champion's League και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Μάρκο Σίλβα, οι ερυθρόλευκοι δίνουν την ίδια σημασία στα παιχνίδια, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα σχέδια του για το παιχνίδι με την Κροατική ομάδα.
 Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Κροατών, Ζόραν Μάμιτς, η ομάδα του είναι προετοιμασμένη και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να νικήσει τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στο Καραϊσκάκη.
 Σχετικά με τα πλάνα για το παιχνίδι, η Ντιναμό αναμένεται να παραταχθεί με τους Γέζινα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα η τετράδα των Ματέλ, Ταραβέλ, Γκονσάλο και Πίβαριτς, στην μεσαία γραμμή ο Άντολιτς σε ρόλο αμυντικού χαφ με τους Ρόγκ και Μασάδο μπροστά του, στα χαφ οι Φερνάντεζ και Πιάτσα, και στην κορυφή της επίθεσης τον Χόντζιτς.
 Από την πλευρά του ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει τους Ρομπέρτο Χιμένεθ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα βρίσκονται οι: Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αλμπέρτο Μποτία, Δημήτρης Σιόβας, Αρτούρ Μασουακού, στην μεσαία γραμμή οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και Παϊτίμ Κασάμι με τον Κώστα Φορτούνη να βρίσκεται μπροστά τους. Στα χαφ ο Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες έχει προβάδισμα από τον Φέλιπε Πάρντο για την δεξιά πλευρά των χαφ με τον Σεμπαστιάο Ντε Φρέιτας Κόουτο Ζούνιορ στην αριστερή πλευρά και στην επίθεση θα βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγιε. Στην αποστολή ακόμα βρίσκονται οι Στέφανος Καπίνο, Μανουέλ Μαρουάν Ντα Κόστα Τρινταντε Σενούσι, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Άλαν Πουλίδο, Λεάντρο Σαλίνο και Εστεμπάν Καμπιάσο.
  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαχόθ, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάου Σεμπρίαν Ντεβίς και Ρομπέρτο Ντελ Παλομάρ, επιπρόσθετοι διαιτητές είναι ο Χαβιέρ Εστράδα και Ζέσους Ζιλ Μανθάνο, ενώ τέταρτος είναι ο Μιγκέλ Μαρτίνεζ.
 Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ