Πιο κοντά σε Ζε Ρομπέρτο, νυστέρι ο Μπουλούτ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.7.06

Αισιόδο μύνημα μετέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Ζε Ρομπέρτο σε δηλώσεις του σε Ελληνικό έντυπο. Συγγεκριμένα δήλώσε: «Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και ο Ζε τη μελετά σοβαρά. Ρώτησε κι έμαθε τα πάντα από τον Ριβάλντο, η γνώμη του οποίου μπορεί να επηρεάσει την απόφασή του»,

«Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ζε Ρομπέρτο και έχω την άδεια να σας το μεταφέρω. Όχι, η πρόταση δεν έχει κατατεθεί μέσω του Ριβάλντο, έχει κατατεθεί απευθείας από τον Ολυμπιακό στον εκπρόσωπό του Ζε, Χουάν Φίγερ. Είναι μια πρόταση που μελετά σοβαρά. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί δεν γνωρίζω τι θα πράξει τελικά. Εντός της εβδομάδας θα ανακοινώσει την απόφασή του. Λίγες μέρες ακόμη υπομονή και θα μάθουμε όλοι που θα τον βρει η επόμενη αγωνιστική περίοδος», δήλωσε σχετικά και προσέθεσε: «Ο Ζε Ρομπέρτο ξέρει τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ριβάλντο και τον ρώτησε για όλα. Για την οργάνωση και τη δομή της ομάδας, για τους μεγάλους στόχους, για το γήπεδο, για τον κόσμο, για τα πάντα. Ο Ριβάλντο προσπαθεί να τον πείσει πως ο Ολυμπιακός θα είναι μια καλή επιλογή. Η γνώμη του Ριβάλντο μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στην απόφαση του Ζε. Ο Ριβάλντο είναι ο Ριβάλντο και δεν έχει κανέναν λόγο να φουσκώσει τα πράγματα ».

Οσον αφορά για την Μίλαν, παραδέχθηκε πως υπάρχει πρόταση όμως οι τελευταίες πληροφορίες δεν είναι αισιόδοξες για τον Ζε Ρομπέρτο μιας και η Ιταλική ομάδα βλέπει και άλλους παίκτες και δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση. Τη φήμη για οπισθοχώρηση της Μίλαν για τον Βραζιλιάνο μέσο επιβεβαίωσε
ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, Αριέντο Μπράιντα ο οποίος δήλωσε: "Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα είχα μιλήσει με τον μάνατζερ του Ζε Ρομπέρτο, αλλά εδώ και λίγες ημέρες δεν υπήρξε μεταξύ μας καμία επικοινωνία. Είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, όμως εμείς είμαστε σχεδόν πλήρεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μιλάμε για έναν πρωταθλητή που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει".

Πληροφορίες από το περιβάλλων των ερυθρολεύκων αναφέρουν πως εξετάζεται σοβαρά και η περίπτωση ενός ακόμα παίκτη σε περίπτωση που στραβώσει του Ζε Ρομπέρτο αλλά το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό. Στην τελική ευθεία βρίσκεται και η περίπτωση του Γιάγια Τουρέ. Μέσα στην εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα εκπρόσωπος των Μονεγάσκων για να τελειώσει την μεταγραφή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του 4,5 εκάτ. ευρώ και η Μονακό θα αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το άλλο 50% θα το διατηρεί ο Ντίμτρι Σέλουκ με τον οποίο οι Μονεγάσκοι αισιοδοξούν πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις τους (που να ήξεραν).
Δεν γλιτώνει το νυστέρι ο Ερόλ Μπουλούτ, ο Τούρκος παίκτης των ερυθρολεύκων τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο φιλικό με την Μπάκμπερν και υπέστη κάταγμα. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εγχείρηση και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από τέσσερις μήνες.
Στην Αθήνα βρίσκονται από εχθες εκπρόσωποι της Τίγκρες που θα κάνουν πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Νέρι Καστίγιο ενώ πληροφορίες λένε πως έρχονται για να εισπράξουν χρήματα για την μεταγραφή του Χούλιο Σέζαρ. Και στις δύο περιπτώσεις οι "ερυθρόλευκοι" ισχυρίζονται πως για τον Καστίγιο δεν υπάρχει περίπτωση μεταγραφής του στην Μεξικάνικη ομάδα καθώς ο παίκτης θα ανανεώσει το συμβόλαιο του για 3 χρόνια ενώ για τον Χούλιο Σέζαρ αναφέρουν πως ο παίκτης αποκτήθηκε ως ελεύθερος συνεπώς η Μεξικανική ομάδα δεν μπορεί να απαιτήσει χρήματα από τον Ελληνικό σύλλογο.
Το τελευταίο του τεστ επί Αυστριακού εδάφους θα δώσουν σήμερα οι "ερυθρόλευκοι", όπου θα αντιμετωπίσουν την Στουτγκάρδη (18:30 ΝΕΤ). Ο Τρόντ Σόλιντ αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του πλην του Χούλιο Σέζαρ, ενώ ο Φέλιξ Μπόρχα αναμένεται να αγωνιστεί σε ολόκληρο το Β' ημίχρονο.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ