NEWS EXPRESS

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.7.06

Έπεσαν στα μαλακά
Τελικά η Ιταλική δικαιωσύνη δεν είναι τέλεια όπως νομίζαμε. Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκαν οι τελικές ποινές των ομάδων που φέρνουν την Γιουβέντους στην Β' Εθνική Ιταλίας με -15 βαθμούς αντί για -30 που ήταν στην αρχική απόφαση, η Φιορεντίνα και η Λάτσιο παραμένουν στην Α εθνική κατηγορία με -19 και -11 αντίστοιχα ενώ η Μίλαν μένει εκτός Champion's League και θα ξεκινήσει την νέα σεζόν με -8 βαθμούς. Έπειτα από αυτή την απόφαση η Μίλαν θα διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους του Champion's League παίζοντας στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Ο Πέτρος Κόκκαλης πρώτος πρόεδρος της Σουπερλίγκας.
Έπειτα από ομόφωνη απόφαση ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ψηφίστηκε ομόφωνα από την ολομέλεια της συνεδρίασης και θα είναι ο πρώτος πρόεδρος της Σούπερλίγκας. Αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία της Σούπερ Λίγκα τόνισε: «Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους και τους προέδρους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο εγχείρημα αυτό. Η επιλογή μου έγινε ομόφωνα. Στόχος είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε, σε συνεργασία με όλους τους φορείς, για να δώσουμε ένα καλύτερο προϊόν στους φιλάθλους, ένα προϊόν που θα παράγει χαρά, καλύτερο ποδόσφαιρο, θέαμα και καλύτερες υπηρεσίες προς όλους τους φιλάθλους.» Σε ερώτηση για το αν υπάρχει συμφωνία, ώστε μετά τη λήξη της θητείας του να τον διαδεχθούν άνθρωποι από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα δήλωσε: «Δεν υπάρχει προϊόν συμφωνίας. Η πρόταση για την υποψηφιότητά μου έγινε από τον Παναθηναϊκό. Αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες.»

Με δύο πρόσωπα
Ισόπαλος με 3-3 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στον φιλικό αγώνα με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Οι "ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 3-1 με σκορ τους Μάριτς (12, 53) και Καστίγιο (20). Θετική ήταν η παρουσία του Οκκά, Μάριτς, Παππά, Νε,Πατσατζόγλου, Γιάννου (απέκρουσε πέναλτι). Στην επανάληψη σαφώς επηρεασμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού δέχθηκαν δυο γκολ. Ο Βίτσνιαρεκ στο 73ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε το σκορ. Σωστή η υπόδειξη, σε ανατροπή του Αχανφούφ από τον Κωστούλα. Επτά λεπτά αργότερα ο Κόμπιλικ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Αχανφούφ με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λέμενς. Μετά το τέλος του αγώνα Ο Τρόντ Σόλιντ δήλωσε πως η καλύτερη συμβουλή που έχει να δώσει στους παίκτες του είναι να κάνουν καλή και σκληρή προπόνηση και να μαθαίνουν συνεχώς από κάθε αγώνα ενώ στην συνέχεια δήλωσε ικανοποιημένος από την απόκτηση του Χούλιο Σέζαρ και θα περιμένει μέσα από τις προπονήσεις να δει την κατάσταση ετοιμότητας του Βραζιλιάνου στόπερ.

Ποδαρικό με ήττα για τον ΠΑΟΚ
Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Λυών που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες. Η Ελληνική ομάδα έδειξε αρκετά μαζεμένη στο γήπεδο και άφησε χώρο στους γηπεδούχους για να κάνουν φάσεις. Στο 11ο λεπτό Ο Κάριου κέρδισε ένα πέναλτί το οποίο εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ. Από αυτό το σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ φάνηκε περισσότερο στο γήπεδο δημιούργησε φάσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στην εστία του
Βερκουτρ.Όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά τρακαρισμένος και αυτό είχε ως συνέπεια να δεχθεί δεύτερο γκολ. Αυτό από την προβολή του Ρεμί έπειτα από την σέντρα του Μπερθό. Το γκολ στο 53΄ και από εκεί και πέρα έπεσε ο ρυθμός του αγώνα αφού η ζέστη επηρέασε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Ντουμιτρέσκου αποφάσισε να τελειώσει τον αγώνα με ελάχιστες αλλαγές δείχνοντας ίσως και την έλλειψη παικτών της ομάδας του.



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ