Πληθαίνουν οι μνηστήρες.....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.7.06

Αν και το ενδιαφέρων της Μίλαν φαίνεται να ατονίζει για τον διεθνή Βραζιλιάνο μέσο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζε Ρομπέρτο την τελευταία εβδομάδα μίλησε με αρκετές ομάδες από Ισπανία όπου του κατάθεσαν τις προτάσεις τους. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ο Ζε Ρομπέρτο θα ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα την οριστική του απόφαση. Η περίπτωση των ερυθρολεύκων συγγεντρώνει αρκετές πιθανότητες καθώς η προσφορά του Ελληνικού συλλόγου είναι από τις υψηλότερες που έχουν κατατεθεί στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή (σ.σ 7 εκάτ. ευρώ για 2+1χρόνια με την εφορία πληρωμένη από την Ελληνική ομάδα). Ένας παράγωντας που πιθανών να παίξει καθοριστικό ρόλο είναι ο μικρός γιος του Ζε Ρομπέρτο που φέτος ξεκινάει το σχολείο και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα επιθυμούσε να βρίσκεται σε ένα οικείο περιβάλλον. Με δεδομένη την παρουσία του Ριβάλντο και του Χούλιο Σέζαρ, πιθανών ο Ζε Ρομπέρτο να παρακάμψει αυτή τη μικρή λεπτομέρεια. Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην Τίγρες για τον Νέρι Καστίγιο καθώς ο νεαρός Ουρουγουάνος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν φέτος θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Τουρέ στην Μονακό. Σήμερα θα μεταβεί παράγωντας των Μονεγάσκων στην Ελλάδα για να τελειώσει την μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός από την συγγεκριμένη κίνηση θα βάλει στο ταμείο του 4,5εκάτ. ευρώ και θα παραχωρήσει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Πριγκηπάτου.
Με ήττα 1-0 από την Στουτγάρδη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός στο Ζεεφελντ. Οι παίκτες του πρωταθλητή ήταν σαφώς κουρασμένοι από τους πιο έτοιμους Γερμανούς αλλά οι αναπληρωματικοί που αγωνίστηκαν στο Β' ημίχρονο έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον. Θετική ήταν η παρουσία των Φέλιξ Μπόρχα και Χούλιο Σέζαρ ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ενώ εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Μάρκο Νε που ξεχώρισε με την παρουσία του στην μεσαία γραμμή.
Τον Αντώνη Νικοπολίδη για βασικό τερματοφύλακα στην αρχή της σεζόν προορίζει ο Τρόντ Σόλιντ ενώ έπειτα από τον τραυματισμό του Ερόλ Μπουλούτ ακούστηκαν σενάρια για τον νεαρό Σπυρόπουλο του Πανιωνίου, η περίπτωση του οποίου δεν συγγεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Στην Αθήνα επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας η αποστολή του Ολυμπιακού έπειτα από 19 μέρες παραμονής στο Ζέεφελντ.
Κ.Κ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ