Νέα σεζόν, νέες φανέλες

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.7.06

Την παρουσίαση της νέας του φανέλας έκανε εχθές ο Ολυμπιακός σε μια εκδήλωση στο γήπεδο Καραϊσκάκη όπου συμμετείχε και η νέα χορηγός Panafon. Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν αναφέρθηκε καθόλου σε μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και ζήτησε την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού για να λυθεί το πρόβλημα με τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τις Ευρωπαϊκες διοργανώσεις. Στα μεταγραφικά ζητήματα υπήρχε στασιμότητα στο θέμα του Χούλιο Σέζαρ και παρά τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Τίγκρες, οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν πως το θέμα δεν έχει λήξει οριστικά και κατάληξη θα υπάρχει μέσα στο προσεχές διήμερο. Σημαντικό είναι πως ο αντιπρόεδρος της Τίγκρες ανέφερε χθες πως "Δεν έχουμε απορρίψει καμία πρόταση, αφού δεν έχουμε τίποτα επίσημο από τον Ολυμπιακό. Είχε σταλεί ένα φαξ προ ημερών για τον Ζούλιο Σέζαρ, αλλά στη συνέχεια τίποτα νεότερο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και ο προπονητής μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά».
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του παίκτη στην Ευρώπη Χέντρικ Χόπενγουορθ τόνισε πως οι συζητήσεις συνεχίζονται: «Εχω να πω μόνο ότι όλα είναι ακόμα ανοικτά. Το θέμα δεν έχει τελειώσει». Οσον αφορά στην εκτίμηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, έλεγαν μέχρι αργά χθες το βράδυ πως είναι θέμα μιας-δυο ημερών και πως τελικά η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί.
Ο Τρόντ Σόλιντ πάντως επισήμανε και εχθές στον Σωκράτη Κόκκαλη πως ο Χούλιο Σέζαρ είναι ιδανική περίπτωση για την άμυνα του Ολυμπιακού.
Αρκετά ονόματα παρελαύνουν τον τελευταίο καιρό ως εναλλακτικές λύσεις για την θέση του κεντρικού αμυντικού και στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από την Ιταλία. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει έπειτα από την οριστική έκβαση που θα έχει η υπόθεση του Χούλιο Σέζαρ, ο οποίος αποτελεί την υπαριθμών ένα επιλογή του Νορβηγού προπονητή.Θετικός να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό είναι ο 31χρόνος βιρτουόζος βραζιλιάνος της Χέρτα Βερολίνου, Μαρσελίνο που θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Από την διοίκηση του Ολυμπιακού διαψεύδουν κατηγορηματικά πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μαρσελίνο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ