Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 13.7.06

Τάτσι μίτσι κότσι τα έκαναν οι οπαδοί του Ηρακλή με τον Σπανουδάκη για τον Λαγό, δώθηκαν αμοιβέες εξηγήσεις πως η μεταγραφή του στην ΑΕΚ και η εισροή των χρημάτων ήταν απαραίτητη προυπόθεση για την ζωτικότητα της ομάδας. Τα έσπασαν όμως στις πωλήσεις των εισητηρίων και εκεί θα φουντώσει μεγαλύτερη κόντρα.

Ο ψαράς του Θερμαϊκου μου σφύριξε πως ο Ρουμάνος θέλει πέντε παίκτες και τους περισσότερους στην άμυνα, την παραμονή του Σαλπιγγίδη ενώ δεν έχει αντίρρησή να πωληθεί ο Σικαμπάλα. Για τον τελευταίο επιστρατεύθηκε πρώην παίκτης του Παοκ για να διευρευνήσει το πρόβλημα στράτευσης του παίκτη.

Δεν του καίγετε καρφάκι του Φερέρ για τον αν θα μείνει ή φύγει ο Σορεντίνο, ή για τις γκρίνιες του Λάκη και του Σέζαρ. Ο Ισπανός δεν είναι ψυχολόγος και βλέπει εντελώς επαγγελματικά την συμπεριφορά των παικτών του. Αξίζεις κύριε, θα παίζεις, αν όχι πάγκο, δεν θα σε πάρω από το χεράκι να σε καλοπιάσω, θα έχει εφαρμογή όμως αυτή η τακτική στην Ελλάδα;

Πετάει ο Δάρλας λένε στις προπονήσεις, Οι σοφοί φίλαθλοι θα πουν ωχ, πάλι η τσέπη γέμισε καβουράκια....

Απόρριψε πρόταση της Πόρτσμουθ για τον Τουρέ ο Σέλουκ, ο Ρώσσος λέει στην πιάτσα πως ο παίκτης θα κερδίσει την προσφυγή του και θα μείνει ελεύθερος, ο Τουρέ χαμπάρι δεν έχει πάρει και θα καταλάβει τι εστί βερύκοκο όταν σκάσει η διακοπή συμβολαίου....

Φράγκα για τον Σαλπιγγίδη δεν υπάρχουν, πρόταση για το εξωτερικό δεν υπάρχει, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα τον κρατήσει και ο Σωκράτης τον θέλει στον Πειραιά.
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ