NEWS EXPRESS

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.7.06

Καταπέλτης η Απόφαση
Καταδικαστική ήταν η απόφαση της Ιταλικής δικαιοσύνης για το Σκάνδαλο "Καλτσιόπολι". Γιουβέντους, Λάτσιο και Φιορεντίνα υποβιβάζονται στην β' Εθνική ενώ η Μίλαν θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με -15 βαθμούς και θα στερεηθεί την έξοδο στο Champions League. Mε -30 βαθμούς θα ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα της Serie B η Γιουβέντους, με -7 η Λάτσιο και με -12 η Φιορεντίνα. Ηχηρές ήταν οι ποινές σε όσους παράγωντες της ομοσπονδίας, διαιτησίας, διαιτητές, επόπτες ενεπλάκησαν στην απόφαση.

Σιγουριά για Σέζαρ
Μέχρι τη δευτέρα αναμένεται να τελειώσει θετικά το θέμα του Χούλιο Σέζαρ στον Ολυμπιακό. Τα ΜΜΕ στο Μεξικό αναφέρουν πως ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως επήλθε πλήρη συμφωνία με παίκτη και Τίγκρες και ο Σέζαρ αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα.
Το πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει ο Ολυμπιακός στις 19:00 (ΝΕΤ) κόντρα στην Άντερλεχτ. Τα νέα πρόσωπα που θα έχουν την ευκαιρία να δούν οι φίλοι των πρωταθλητών θα είναι ο Μάρκο Νε, Ντιντιέ Ντομί και Αμντεσλάμ Ουαντού, απουσιάζουν οι Μουντιαλικοί. Οι Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο και Νικοπολίδης είναι οι τρείς αρχηγοί που όρισε ο Τρόντ Σόλιντ για την νέα περίοδο.
Κ.Κ.

Πρόταση για Γιόρκενσεν
Στις αρχές Αυγούστου θα απαντήσει ο Σαβιόλα για το που θα συνεχίσει το μέλλον του, κάτι που σαφώς δεν ευνοεί τον Παναθηναϊκο, ο οποίος στρέφει τα νώτα του ξανά στον Γιόρκενσεν και αναμένεται να ζητήσει δανεικό τον παίκτη από την Φιορεντίνα που υποβιβάστηκε και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β' κατηγορία.
ο πρώτο δυνατό φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Σοσό δίνουν σήμερα οι «πράσινοι» στις 19:45 (ΝΕΤ). Στους Ρομέρο και Άντονσον θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους οι φίλοι του τριφυλλιού, που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από την ομάδα τους. Πρόταση για επέκταση συμβολαίου στον Φάνη Γκέκα σκέφτονται να κάνουν οι πράσινοι.
Π.Θ.

Ακριβός ο Βάρκγας
Σύμφωνα με όσα αναφέρει έντυπο στην Αργεντινή εντός του Σαββατοκύριακου, ο πρόεδρος της Χιμνάσια Λα Πλάτα θα ανακοινώσει την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται ο Γκονθάλο Βάργκας. Το πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι πως η Χιμνάσια αξιώνει το ποσό των 3εκάτ. ευρώ την στιγμή που η Ένωση μετά βιας η προσφορά της αγγίζει τα 1,5εκάτ. ευρώ. Πληροφορίες Θέλουν τον Βάργκας να έχει επικοινωνήσει με τον Παουτάσο για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ελληνική ομάδα. Φιλικό αγώνα θα δώσουν οι "κιτρινόμαυροι" σήμερα και θα αντιμετωπίσουν
την Μπουργκχάουζεν, ομάδα της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ