NEWS EXPRESS

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.7.06

Ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας
Από εχθές το βράδυ βρίσκεται στην Ελλάδα ο Χούλιο Σέραζ όπου σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Φωτιά στο λιμάνι άναψε ο Λάρα Γκαρσία Ντάνι που με χθεσινές του δηλώσεις ισχυρήσθηκε πως ο Ολυμπιακός του οφείλει μισθούς 8 μηνών και θα προσφύγη στην FIFA, αρνούνται τις κατηγορίες οι ερυθρόλευκοι που τονίζουν πως όλες οι υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες τους είναι τακτοποιημένες. Φιλικό με την πρωταθλήτρια Τσεχίας Γιάμπλονετς δίνουν σήμερα οι ερυθρόλευκοι στις 19:30 (ΝΕΤ) στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Μάρκο Νε.

Και αντίστροφα ο χρόνος κυλάει.....
Ρεπό είχαν χθες οι παίκτες του Παναθηναϊκου όμως η καρδιά των οπαδών χτυπάει στη Βαρκελώνη. Μέχρι το τέλος του μήνα θα αποφασίσει οριστικά ο Χαβιέ Σαβιόλα και η Μπαρτσελώνα το που θα καταλλήξει ο παίκτης. Φήμες από την Ισπανία θέλουν και την Σεβίλη να μην ενδιαφέρεται να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Σαβιόλα και πλέον οι "πράσινοι" παίζουν σε ανοιχτό γήπεδο.

Κίτρινομαυρα σενάρια για Γκλάβας.....
Οι περιπτώσεις των Άριελ Ιμπαγάσα και Γκονθάλο Βάρκγας φαντάζουν ως απίθανες για την ΑΕΚ που φαίνεται να αναζητεί άλλες λύσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού η Ένωση ενδιαφέρεται για τον 21χρόνο Αυστραλοκροάτη επιθετικό Λούκα Γκλάβας που αγωνίζεται στην Σίδνεϊ Γιουναϊτεντ. Το τρίτο της τεστ επί Αυστριακού εδάφους θα δώσει η ΑΕΚ στις 19:30 που αντιμετωπίζει την Τσέχικη Μαρίλα Πρίμπραμ που τερμάτισε 13ή στο περσινό πρωτάθλημα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ