Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.7.06

Περί τα 500.000 χιλιάρικα χρωστάει η Τίγκρες στον Σέζαρ και ο παίκτης είναι διατεθιμένος να τους σπάσει τα νεύρα, το κακό είναι πως μέχρι να τα πάρει, τα σπάει και στους γάύρους....

Ο Ιμπαγάσα το ξεκαθάρισε, δεν έρχετε στην Ελλάδα, την ίδια άποψη έχει και ο Βάργκας αλλά είναι πιο φιλοχρήματος...

Επιμένω....η Μπαρτσελώνα δεν παραχωρεί δανεικό τον Σαβιόλα, θέλει πάνω από 2 μύρια τα οποία ΔΕΝ δίνει ο βάζελος.

Πετάει ο Ουαντού στις προπονήσεις...Το ωχ τώρα πάει για τους γαύρους που βλέπουν πως το κουπί και του χρόνου θα το τραβήξει ο Ανατολάκης. Αν δείτε στις προσεχείς μέρες πως ο Ουαντού κάνει για δυο αμυντικούς, ετοιμαστείτε για την λυπητερή.....

Για αριστερό μπακ χαφ υπολογίζει ο Φερέρ τον Λαγό, πως θα χωρέσει άλλωστε στην ενδεκάδα και ο Σέζαρ....

Με τον Άντονσον τι γίνεται ωρέ παλικάρια; ούτε φωνή ούτε ακρόαση....

Ούτε ο Ζαγοράκης δεν περίμενε να δικαιωθεί η προσφυγή του ΠΑΟΚ και να παίξει στο Ουέφα.

Μπαρούτι θυμίζει πλέον η κατάσταση στον Ηρακλή και ο Σάββας δεν ρίχνει λάδι στην φωτιά, θα τα πεί όταν κοπάσει η καταιγίδα.

Ο Ντουμιτρέσκου δεν επιθυμεί να προετοιμαστεί ο ΠΑΟΚ σε συνθήκες παρακμιακές, ζήτησε η αποστολή να καταλύσει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων με ιδιωτική πισίνα και γυμναστήριο και γι΄αυτό το λόγο η προετοιμασία θα γίνει εντός των τοιχών.

Για "προμήθειες" κατηγορούν τον Φερέρ στην Ισπανία και τον κατηγορούν πως "έριχνε στάχτη στα μάτια" για να παραπλανήσει τον φίλαθλο κόσμο και τον εργοδότη του για να κάνει τις δικές του ατασθαλείες. Και οι κακές γλώσσες λένε πως απέρριψε τον Αϊρτον γιατί δεν υπήρχε κονόμα από εκεί. Αν δείτε πως παραγκωνίζονται οι Χετενμάί, Τόζερ και βασικός παίζει ο Παουτάσο βρέξει χιονίσει, τότε κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανημαρκίας που έλεγε και ο Σαίξπηρ.

Αρκετά αισιόδοξοι είναι στον ΑΡΗ για την νέα σεζόν, διοίκηση, παίκτες αλλά και κόσμος περιμένουν κάτι καλό.

Φιλαράκι το έγραψε σε αθλητική εφημερίδα, το αναπαραγάγω και εγώ: Στα αγγλικά συνενοούνται ο Μπάκε με τους παίκτες και μια παλιά καραβανα που δεν σκαμπάζει λέξη πλην των Γιές, Νο και γιου αρ μπιούτιφουλ, ρωτά τους συμπαίκτες του να του μεταφράσουν.

Αυτή η αρθροσκόπηση του Ζε Ρομπέρτο, τον φέρνει μια ανάσα από τον Πειραιά αλλά και την Ατλέτικο, το θέμα για το γαύρο θα προχωρήσει μόνο αν θα δεχθεί ο Νορβηγός να του φέρουν παίκτη που θα ξεκινήσει προπονήσεις έπειτα από έναν μήνα, αρκέτά χλωμό...υπάρχει όμως και άλλος, το ονοματάκι του θα αποκαλυφθεί αφού τελειώσει του Σέζαρ.
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ