Ελπίδες για Ζε αλλά και για άλλη "Βόμβα"¨...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.7.06

Αν και μέχρι εχθές η Μίλαν φάνταζε ως το φαβορί για την απόκτηση του Ζε Ρομπέρτο, ωστώσω τα τελευταία δεδομένα θέλουν τους ροσσονέρι να έχουν ως πρώτη προτεραιότητα τον Ντιαρά της Λυών γεγονός που ενισχύει τις ελπίδες του Ολυμπιακού για την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου. Σήμερα ο Ζε Ρομπέρτο θα μιλήσει σε συνέντευξη τύπου και θα αναφερθεί στην αποτυχία της Σελεσάο στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ πιθανότατα να μιλήσει και για το μέλλον του. Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει κάνει κινήσεις για απόκτηση άλλου παίκτη που το όνομα του θα κάνει πάταγο. Μάλιστα λέγεται πως το θέμα έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης. Αρνήθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Ριβάλντο όπως παλαιότερα είχε συμβεί και στην Μπαρτσελώνα και στην Εθνική Βραζιλίας. Όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.olympiacos.org έχει μάθει στην καριέρα του να είναι "απλός στρατιώτης" και όχι αρχηγός. Παράλληλα ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον Τροντ Σόλιντ για την επιλογή τους που δεν μπορεί να δεχθεί, κάτι που είχε δηλώσει, ανεπίσημα, την επόμενη μέρα του «ορισμού».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ριβάλντο:

«Σεβόμενος την επιλογή της διοίκησης και του προπονητή να με επιλέξουν για τη θέση του αρχηγού, θα ήθελα να πω ότι δεν μπορώ να την δεχθώ και αυτό γιατί ποτέ στη μέχρι τώρα καριέρα μου, τόσο στην Εθνική Βραζιλίας όσο και στην Μπαρτσελόνα, όπου μου είχε προταθεί κάτι ανάλογο, δεν το δέχτηκα καθώς το μόνο που θέλω είναι να παραμένω συγκεντρωμένος, στο ρόλο που έχω σαν ποδοσφαιριστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την τιμή που μου έκαναν και να υποσχεθώ ότι όπως μέχρι τώρα, έτσι και στη συνέχεια θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

Νέος αρχηγός των ερυθρολεύκων στην θέση του Ριβάλντο θα είναι ο Ιεροκλής Στολτίδης. Από δευτέρα αναμένονται εξελίξεις στην περίπτωση του Γιάγια Τουρέ. Η Μονακό εξετάζει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή και αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Στο σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπλάκμπερν (19:30 ΝΕΤ) αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Φέλιξ Μπόρχα. Μετά τον Ντάνι και ο Λέμενς έκανε παράπονα για οφειλόμενα της ΠΑΕ προς το πρόσωπο του. Πληροφορίες αναφέρουν πως εξέφρασε το παράπονο του στον Σάββα Θεοδωρίδη, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση. Καθώς φαίνεται η μη καταβολή οφειλομένων σε παίκτες που θέλει να αποδεσμεύσει ο Ολυμπιακός αποτελεί μια κίνηση τακτικής της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ