Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.7.06

Κάτι ψιλές πήγαν να πέσουν κατά τη διάρκεια του φαγητού μεταξύ του Γκονζάλες και του Γκέκα. Ο Έκι άρχισε να τον κοροϊδευει τον Φάνη για την χαίτη που άφησε και γρήγορα άναψαν τα αίματα. ο καλός αρχηγός Γιάννης του χώρισε. Πάντως ιδιαίτερα δυσσαρεστημένοι είναι οι συμπαίκτες του με τον Αργεντίνο. Στα 2 μέτρα να υπάρχει συμπαίκτης και στα 40 ο Ρομέρο, θα προτιμήσει την μεγάλη μπαλιά.....Αρχίζουν να κάνουν αποικία οι Λατίνοι και έτσι και έρθει και το Λαγουδάκι, σκούρα τα πράγματα για το κλίμα της ομάδας.

Κάτι περίεργο συμβαίνει στην υπόθεση του Σέζαρ και γι' αυτό ο Γαύρος ζήτησε από την Μονακό έμψυχα ανταλλάγματα, όχι όμως τον Ζήκο που λένε κάτι "καλημεράκηδες", άλλα άλλον παίκτη.

Θέλει να φύγει ο Σόρε, λεφτά θέλει ο Ντέμης και ο Φερέρ υπολογίζει για βασικό τον Χιώτη, εσείς ποιός λέτε ότι θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ στα προκριματικά;

Μα καλά αυτός ο ΠΑΟΚ, από τους Σκωτσέζους βρήκε να ζητήσει λεφτά για τον Καρυπίδη; Ήμαρτον!

Ο Ντάνι πως και δεν έχει κάνει ακόμα αποκλειστικές δηλώσεις στην Sportime και στο ραδιόφωνο;

Την έκανε γυριστή ο Γραμμόζης και υπέγραψε σε ομάδα Β' Εθνικής της Γερμανίας, που η πόλη απέχει 25χιλιόμετρα από το σπίτι του. Πέταξε όμως την μαλακιούλα του, πως δεν θέλησε να έρθει στην Ελλάδα λόγο αξιοπιστίας. Ας πάει να κάνει παρέα με τον Φρίτζ, τον Σούχτ και τον Γκέντερ αλλά να βουλώσει το στοματάκι του, όταν πάει να την κάνει γυριστή και αθετεί τον λόγο του.

Στο ίδιο έντυπο που έκανε δηλώσεις ο Σέλουκ και ο Τουρέ, γράφτηκε η μαλακία πως ο Καστίγιο εκμυστηρεύθηκε στον φίλο του, πως θα την κάνει για το Μεξικό. Ξυπνάτε γαύροι, αλλού στέλνετε επιστολές και από αλλού σας την φέρνουν....

Ωραίο παικτάκι ο Ρομέρο αλλά και ο Άντονσον. Ο πρώτος βέβαια παίρνει και πάσες λουκούμια από τον Έκι, και ο δεύτερος επικοινωνεί καλά με τους συμπαίκτες του. Πάλι κολώφαρδος ο Βάζελος στις επιλογές του.

Για να αρχίσει να κοιτάει και αλλού ο Ντέμης γιατί ο Βάργκας και ο Ιμπαγάσα σαν να μπατάρουν.....

Μόλις ανακοινωθεί του Σέζαρ, θα αρχίσει να ψήνετε το μπαμ, τώρα αν θα ροδοψηθεί ή θα γίνει κάρβουνο, αυτό το ξέρει μόνο ο Σωκράτης.
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ