NEWS EXPRESS

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.7.06

Μυστικός πράκτωρ Σέζαρ
Ήρθε, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε προσύμφωνο και απλήθλε αλλά κανένας δεν μπόρεσε να τον δει! Ο λόγος για το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας, Χούλιο Σέζαρ ο οποίος για καθαρά τυπικούς λόγους θέλησε να μείνει "αόρατος" από τα βλέμματα των δημοσιογράφων. Πληροφορίες λένε πως ο παίκτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Μαρδρίτη όπου θα τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις και στην συνέχεια θα μεταβεί στο Μεξικό. Η επίσημη ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή αναμένεται να γίνει την προσεχή Κυριακή ή το αργότερο στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Νίκη 2-0 με καλή απόδοση σύνδύασαν οι "ερυθρόλευκοι" στο φιλικό αγώνα με την Τσέχικη Γιάμπλονετς. Τα γκόλ Καστίγιο(63) και Παππάς(89) που άφησαν θετικές εντυπώσεις, ενώ βελτιωμένος ήταν και ο Ντιντιέ Ντομί. Θετική ήταν και η πρώτη εμφάνιση του Μάρκο Νε που έδειξε πως θα βοηθήσει σημαντικά στον οργανωτικό τομέα.

Μύνημα τίτλου από τον Έκι
Αποφασισμένος να πάρει το πρωτάθλημα εμφανίζεται σε δηλώσεις του ο Έκι Γκονζάλες, ενώ για τον Σαβιόλα δήλώσε πως θα του στείλει μύνημα πως όλα εδώ είναι καλά. Στάση αναμονής επικρατεί στο θέμα της μεταγραφής του διεθνούς Αργεντίνου επιθετικού που θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα για το μέλλον του. Χρήσιμα συμπεράσματα αναμένεται να βγάλει σήμερα ο Χανς Μπάκε στο φιλικό αγώνα με τη Θέλτα (20:00 ΝΕΤ). Ο Σουηδός τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην του Νίλσον.

Ανανέωσε ο Λύμπε αλλά αναζητείται παρτενέρ του
Μέχρι το 2009 θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο Καλαματιανός φορ έχει να λαμβάνει για τα επόμενα τρια χρόνια 600.000ευρώ ετησίως και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επέκταση του συμβολαίου του και της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Ελάχιστες ελπίδες έχει η ΑΕΚ για την περίπτωση του Γκονθάλο Βάργκας καθώς ο πρόεδρος της Χιμνάσια Λα Πλάτα περιμένει κάτι καλύτερο από την πρόταση της Ελληνικής ομάδας. Επικοινωνία με τον Ουρουγουάνο φορ είχε πρόσφατα ο Μάρτιν Παουτάσο που δήλωσε πως ο Βάργκας δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ αρκεί να τα βρουν οι δύο ομάδες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις και στο θέμα του Άριελ Ιμπαγάσα που δεν έχει συναντηθεί με την διοίκηση της Ατλέτικο. Τυπικά παρελθόν από την Ένωση είναι ο Λουί Τσάνγκο. Ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού 1-1 με την Πρίμπραμ ο Σέρα Φερέρ. «Αυτή η εμπειρία θα μας χρησιμεύσει. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε» πρόσθεσε.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ