NEWS EXPRESS

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.7.06

Ανάβει φωτιές.....
Άπαντες έτοιμοι στο λιμάνι για την μεγάλη μεταγραφή του Ζε Ρομπέρτο Έπειτα από το αίσιο τέλος στην υπόθεση Χούλιο σέζαρ, οι ερυθρόλευκοι φαίνονται αποφασισμένοι για μια ακόμη μεταγραφή για να καλύψουν την θέση του αμυντικού χαφ.. Με δεδομένο το ενδιαφέρον της ομάδας αλλά και τις προτάσεις που έχει στην διάθεση του στην παρούσα φάση ο Ζε Ρομπέρτο, όλα είναι πιθανά. Για πρόταση από τον Ολυμπιακό μιλά ο μάνατζερ του Μαρσελίνιο. Δανεικός προτάθηκε στο λιμάνι ο επιθετικός της Ρεάλ, Πορτίγιο. Τεστ δυνάμεων απόψε (19:00, ΝΕΤ) για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης. Βασικοί ξεκινούν οι Μπούτινα, Ζεβλάκοφ και Τζόρτζεβιτς, εκτός πλάνων ο ανέτοιμος Μπόρχα, όπως και οι Ντομί-Νε.Την πρόταση της Μονακό για την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ αναμένει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων» είναι τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο φήμες από τη Γαλλία φέρουν την ομάδα του Πριγκιπάτου να είναι διατεθειμένη να προσφέρει αρχικά τα μισά.
Κ.Κ.

Έτοιμος να μετακομίσει ο Σέριτς
Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Άντονι Σέριτς έχει κάνει η Σάλτσμπουργκ και οι πράσινοι δεν είναι καθόλου αρνητικοί στο ενδεχόμενο μεταγραφής του διεθνούς Κροάτη, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Ο Παναθηναϊκος αξιώνει το ποσό των 700.000€ για να τον παραχωρήσουν. Απομακρύνεται η υπόθεση Σαβιόλα έπειτα από τις χθεσινές εξελίξεις με την Σεβίλη που θέλουν την Ισπανική ομάδα να αλλάζει πλεύση και να αποφασίζει να κρατήσει τον παίκτη και την νέα σεζόν προσφέροντας καλύτερα οικονομικά ανταλλάγματα στην Μπαρτσελώνα, όμως ο Παναθηναίκος ετοιμάζει πρόταση για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που σύμφωνα με πληροφορίες θα αγγίζει τα 2,5εκάτ ευρώ συν έναν παίκτη ως αντάλλαγμα.
Π.Θ.

Πάει για άλλους.....
Με δεδομένο τις δυσκολίες που συναντά η Ένωση στις περιπτώσεις του Άριελ Ιμπαγάσα και του Γκονθάλο Βάργκας, το ενδιαφέρον στρέφεται και σε άλλους μεταγραφικούς στόχους. Κρίσιμη εβδομάδα είναι η ερχόμενη όπου θα υπάρχουν οριστικές αποφάσεις και για τους δύο παίκτες. Τελευταίο όνομα στην λίστα του Φερέρ είναι ο Σάμι Ντάλα Μπόνο που είναι 25 ετών και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. ο Μπόνο αποδίδει καλύτερα στον ανασταλτικό τομέα όμως διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού. Δ
ύσκολο το έργο της Ένωσης για την απόκτηση δανεισμού του 25χρονου Ιταλού της Μίληαν, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλικές και ισπανικές ομάδες. 700 χιλ. € το κασέ του παίκτη. Θετικός να αγωνιστεί στην Ένωση είναι ο Τζον Βιαφαρά. Τον τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους έδωσε εχθές η Ενωση όπου νίκησε την Νάπολι με 1-0 με γκολ του Πλίατσικα, ο αγώνας διεκόπη στο 80ο λεπτό δίοτι δεν υπήρχε επαρκείς φωτισμός. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 40λεπτά καθυστέρηση και στο γήπεδο δεν υπήρχαν προβολείς.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ