Ο Μάρκ Γκονζάλες εξακολουθεί να ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους όμως δεν πρόκειται να αποκτηθεί άμεσα.

Δεν φαίνεται να βιάζονται οι ερυθρόλευκοι να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει σχεδόν προκριθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών έπειτα από το νικηφόρο αποτέλεσμα που είχαν στον εκτός έδρας αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν βιάζονται να κάνουν μεταγραφές.
Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρχε η πληροφόρηση πως ο κ. Χρυσικόπουλος θα μεταβεί στην Ισπανία για να έχει τις τελικές επαφές με την Μπέτις για την μεταγραφή του Μάρκ Γκονζάλες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει διαφορά τόσο μεταξύ των ετήσιων απολαβών του ποδοσφαιριστή όσο και με την Ισπανική ομάδα ενώ εκτιμάται πως μιας και η Μπέτις δεν έχει ουσιαστικά προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις της. Από την πλευρά του ο Γκονζάλες έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να παίξει μπάλα στον Ολυμπιακό, όμως στην παρούσα φάση αξιώνει περί τα 2.5εκάτ ευρώ μικτά, ποσό αρκετά μεγαλύτερο απ' όσα του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι. Ωστόσο εκτιμάται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή, εφόσον υπάρχει συμφωνία με την Μπέτις.
Σε ότι αφορά τον επιθετικό, η ΠΑΕ πρόσφατα με αναοκίνωση της διέψευσε τα διάφορα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να εξετάζει κορυφαία ονόματα επιθετικών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να κινηθούν για τον Ολυμπιακό πριν το πρώτο μισό του Αυγούστου. Αυτό γιατί τόσο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ποιός θα είναι ο αντίπαλος στην φάση των PlayOff αλλά και να οριστικοποιηθούν κάποιες συμφωνίες που αφορούν το χορηγικό κομμάτι.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ