Πλησιάζει ο Μαντσίνι!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.8.09

Κρίσιμη εβδομάδα για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Κοντά στην απόκτηση του Αμαντίνο Μαντσίνι οι ερυθρόλευκοι, εξετάζονται και άλλες εναλλακτικες λύσεις. Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά τους μεταγραφικούς στόχους των ερυθρολεύκων για την θέση του αριστερού χαφ.

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι με τον Αμαντίνο Μαντσίνι της Ίντερ να είναι ο διακαής πόθος των ερυθρολεύκων που θέλουν να τον φέρουν δανεικό για ένα χρόνο στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν από την πλευρά τους συμβόλαιο 2.5εκάτ ευρώ στον διεθνή βραζιλιάνο σούπερσταρ, ο οποίος έχει να λαμβάνει άλλο 1.5εκάτ ευρώ από την Ίντερ, και το σκέφθεται σοβαρά να γίνει κάτοικος πειραιά. Εκτός παιχνιδιού για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή φαίνεται να είναι η Τζένοα που είχε ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή όμως σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του προέδρου των γενοβέζων, το ρόστερ της Τζένοα έχει κλείσει για αυτή την περίοδο. Ο Μαντσίνι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Ίντερ καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος φαίνεται να προτιμά τον Ρικάρντο Κουαρέσμα ως εναλλακτική λύση για την αριστερή πλευρά. Χαρακτηριστικό είναι πως στο χθεσινό ματς με την Μπάρι, προτίμησε τον διεθνή πορτογάλλο κρατώντας τον βραζιλιάνο στον πάγκο. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν μέχρι τις επόμενες 48 ώρες την απόφαση του Μαντσίνι. Πληροφορίες θέλουν τον βραζιλιάνο να έρχεται στο λιμάνι, όμως σε περίπτωση που αποφασίσει να παραμείνει στην Ίντερ με αυτές τις συνθήκες οι ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε δυο εναλλακτικές λύσεις.

Οι εναλλακτικές λύσεις
Η πρώτη εναλλακτική περίπτωση είναι ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος ο οποίος παραχωρείται ως δανεικός από την Τότεναμ. Παρά το μικρό της ηλικίας του, η αξία του μεξικανού χαφ είναι γνωστή και εκτιμάται πως μπορεί να εξελιχθεί σε σούπερ περίπτωση για τους ερυθρολεύκους. Ο ποδοσφαιριστής δίχνει θετικός στο να αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με την Τότεναμ έχουν γίνει ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές συνεπώς η περίπτωση του Ντος Σάντος θα προχωρήσει άμεσα. Τέλος ο τρίτος στόχος των ερυθρολεύκων είναι ο Μόρντεν Γκάμστ Πέντερσεν της Μπλάκμπερν. Για τον 27χρόνο Νορβηγό έχει εκφραστεί με καλοκαυτικά σχόλια ο Τιμούρ Κετσπάγια καθώς δηλώνει λάτρης του Βρετανικού ποδοσφαίρου και θα ήθελε στην ομάδα του έναν παίκτη με την ποιότητα του Νορβηγού ο οποίος αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της Μπλάκμπερν. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να φύγει από την Μπλάκμπερν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν άριστες σχέσεις με τον Αγγλικό σύλλογο έπειτα από την μεταγραφή του Ντάρμπιριρ και εκτιμάται πως με ένα ποσό που πλησιάζει τα 5εκάτ ευρώ θα φέρουν τον Πέντερσεν στο λιμάνι. Ωστόσο η περίπτωση του διεθνούς Νορβηγού παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες. Κατ' αρχάς πρόκειται για παίκτη, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη μιας και παραχωρείται μόνο με μεταγραφή και κατά δεύτερον, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει απαντήσει ακόμα στους ερυθρόλευκους αν θέλει να αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League είναι μεγάλο, όμως δεν φαίνεται να είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον Πέντερσεν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν στείλει τελεσίγραφο στον ποδοσφαιριστή να απαντήσει εάν θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Εφόσον απαντήσει θετικά, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Μπλάκμπερν, διαφορετικά θα ασχοληθούν με άλλες εναλλακτικές περιπτώσεις.
Κ.Κ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ