Άνετη πρόκριση των ερυθρολεύκων

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.8.09

Δίχως να ανεβάσει στροφές ο χθεσινός Ολυμπιακός πήρε μια άνετη πρόκριση απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας την οποία νίκησε με 2-0 στο "Γ.Καραίσκάκης". Οι ερυθρόλευκοι έχωντας την αβάντα της εκτός έδρας νίκης έπαιξαν προσεκτικά και δεν δυσκολεύθηκαν απέναντι στους Σλοβάκους.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-3-2-1 έχωντας στην γραμμή της άμυνας τους Ραούλ Μπράβο, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μίχαλ Ζεβλάκοφ στον χώρο του κέντρου τους Λεντέσμα, Ντουντού και Μαρέστα, στα άκρα τους Ζαϊρι-Γκαλέτι και τον Κώστα Μήτρογλου μοναδικό προωθημένο. Οι ερυθρόκευκοι ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα το ματς δεν υπήρχε συνοχή στην μεσαία γραμμή ενώ οι Σλοβάκοι με κοντινές πάσες στον χώρο του κέντρου είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας όμως δεν μπορούσαν να πατήσουν στην περιοχή του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι κύλησε σε αργούς ρυθμούς μέχρι το πρώτο 20λεπτό όπου και οι ερυθρόλευκοι φάνηκε να ανεβάζουν την απόδοση τους και να φτάνουν στο γκολ στο 25 όταν ο Ζαουάντ Ζαίρί με μια σέντρα ακριβείας βρήκε τον Έντσο Μαρέσκα στην μικρή περιοχή και ο Ιταλός με κεφαλιά έκανε το 1-0, σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ με τους ερυθρόλευκους. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Σλοβάκοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι δίχως ωστόσο να καταφαίρουν να σημειώσουν ένα τέρμα.
Στην επανάλληψη η είσοδος του Ντιόγκο Λούίς Σάντο βελτίωσε κάπως το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ενώ ο Βραζιλιάνος πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα με κεφαλιά στο 54', όταν ο Γκαλέτι βρέθηκε από αριστερά και δέχθηκε μια εξαιρετική μπαλιά από τον Ζαϊρί και στην συνέχεια έκανε μια εκπληκτική πάσα στον Ντιόγκο ο οποίος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τόσο την μπάλα όσο και τον ευατό του στα δίχτυα της Σλόβαν.
Μέτα το δεύτερο γκολ Ολυμπιακός κατέβασε στροφές και έπαιξε αρκετά συντηριτικά, ρίχνωντας τον ρυθμό του αγώνα παίζωντας πίσω από την σέντρα και δοκιμάζοντας αντεπιθέσεις, αν και είχαν ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ το 2-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Κ.Κ.

Διαιτητής: Πλάουτς (Αυστρία)

Ολυμπιακός (Κετσπάγια): Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Λεντέσμα, Ντουντού, Ζαϊρί, Γκαλέτι (69' Λεονάρντο), Μαρέσκα (79' Κ. Παπαδόπουλος), Μήτρογλου (46' Ντιόγο)

Σλόβαν Μ. (Ουρίν): Μπίτσικ, Σαλάτα, Βαλάχοβιτς, Ντοσούντιλ, Χάλεναρ (86' Τσέρνακ), Σλόβακ, Μπόζιτς, Μάζαρικ (61' Ομπζέρα), Κόζακ, Γκαούτσο (53' Σιλβέστρ), Σιμάο


οι καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ