Και χαφ και φορ!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.8.09

Μεταγραφικός οργασμός στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων που φέρονται να αποκτούν τόσο αρ. χαφ όσο και σέντερ φορ! Μάθετε ποιά είναι τα καυτά ονόματα που βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!


Καθώς φαίνεται το μεταγραφικό ταξίδι του Γ. Χρυσικόπουλου δεν στέφθηκε με επιτυχία και αναζητήθηκαν εναλλακτικές λύσεις για να καλύψουν την θέση του αρ. χαφ. Πληροφορίες εχθές από την βραζιλία και από την ιστοσελίδα της "Ογκλόμπο" ανέφεραν πως ο 24χρόνος αρ. χαφ της Μπαρουέρι, Φερναντίνιο ταξιδεύει στην Ελλάδα με σκοπό να μεταγραφεί σε Ελληνική ομάδα. Το δημοσίευμα ανέφερε πως οι δυο ομάδες τα έχουν βρει στα 3.5εκάτ ευρώ ενώ για τον ποδοσφαιριστή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Χέρτα Βερολίνου, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ωστόσο η περίπτωση του ποδοσφαιριστή φαίνεται να είναι περίπλοκη καθώς το 25% του συμβολαίου του ανήκει στην πρώτη ομάδα του, την Ιράτι καθώς Μπαρουέρι αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού, ενώ το 75% ανήκει σε εταιρεία μάνατζερ. Φήμες ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να ταξιδεύει με προορισμό την Ελλάδα κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό. Πέραν του Φερναντίνιο, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του 22χρόνου Μοούτσε, αλλά διάφορες πηγές αναφέρουν πως η Αργεντίνικη ομάδα δεν "καίγεται" να δώσει τον ποδοσφαιριστή καθώς θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της με σκοπό να αποκτήσει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία.
Πέραν του αρ. χαφ πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν και για έναν επιθετικό το όνομα του οποίου αναμένεται να κάνει αίσθηση την περίπτωση του οποίου διαχειρίζεται ο Δημήτρης Θεωδορίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν εξακριβωθεί, ο Ολυμπιακός έχει κάνει εκ νέου επαφή με τον πρώην φόρ της Χέρτα Βερολίνου Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει ομάδα καθώς έμεινε ελεύθερος από την Χέρτα. Πριν 2 μήνες είχε γίνει μια διερευνητική επαφή με τον Πάντελιτς ο οποίος αξιώνε περί τα 2εκάτ. ευρώ ποσό για το οποίο οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν διατεθιμένοι να δαπανήσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Σέρβο ποδοσφαιριστή έχει προταθεί τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 4εκάτ. ευρώ. Μια ακόμα περίπτωση επιθετικού που ενδιαφέρει τους ερυθρολεύκους φαίνεται να είναι ο Παβλουτσένκο, ο οποίος παραχωρείται δανεικός από την Τότεναμ, την οποία είχαν αντιμετωπίσει οι ερυθρόλευκοι στο "Ουαίτ Χαρτ Λεϊν" στις αρχές του μήνα. Ο Ρώσσος επιθετικός δεν αποτελεί λύση πρώτης γραμμής για την ομάδα του Χάρι Ρένταπ και αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός. Ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, όμως μέχρι στιγμής ο Παβλουτσένκο δεν φαίνεται αρκετά "ζεστός" για να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ίσως το δέλεαρ συμμετοχής στο Champions League να αλλάξει την άποψη του, όπως και να έχει όμως ο χρόνος που έχει απομείνει μέχρι την λήξη των μεταγραφών είναι ελάχιστος και υπάρχει πίεση τόσο στις ομάδες όσο και στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό παραχώρηση και οι ώρες που απομένουν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ