Διπλό πρόκρισης στη Μολδαβία!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.8.09

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι στην Μολδαβία και βρίσκονται πλέον κοντά στην πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Με μια βολίδα του Ντουντού Σεαρένσε και μια προσωπική ενέργεια του Κώστα Μήτρογλου ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα επί της Σέριφ Τίρασπολ.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν αρκετά νωθρά το παιχνίδι. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκίνησε τον αγώνα με 4-5-1 έχωντας την κλασική τετράδα στην άμυνα, στον χώρο του κέντρου τους Λεντέσμα, Ντουντού και Μαρέσκα, στα άκρα τους Ζαϊρί από τα αριστερά και τον Γκαλέτι από τα δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης υπήρχε ο Ντιόγκο. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια έκαναν βιαστικές και επιπόλαιες μεταβιβάσεις, ενώ υπήρχε αδυναμία κυκλοφορίας της μπάλας στον χώρο του κέντρου. Η Σέριφ προσπάθησε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στον αγώνα και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ είχε μια καλή ευκαιρία στο 21' με τον πανύψηλο Ερόκιν που νίκησε στον αέρα τον Μέλμπεργκ και έπιασε κεφαλιά λίγο πιο έξω από την μικρή περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Από το σημείο αυτό του αγώνα οι ερυθρόλευκοι ανασυντάχθηκαν και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία των Μολδαβών και έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ στο 44' όταν η κεφαλιά του Αβραάμ Παπαδόπουλου βρήκε στο δοκάρι.
Με γκολ από τα αποδύτήρια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τους ερυθρόλευκους. Ο Ντουντού Σεαρένσε στο 46' πήρε την μπάλα από τον χώρο του κέντρου και κινήθηκε κατά μέτωπο προς την εστία πιάνωντας ένα σουτ κεραυνό και νικώντας τον Ναμάσκο για να γίνει το 0-1.
Η Σέριφ στην συνέεχια προσπάθησε να απαντήσει όμως οι ερυθρόλευκοι παίζοντας πιο ψύχραιμα έφτασαν κοντά σε δεύτερο τέρμα. Στο 65' Ο Ντιόγκο ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή όμως ο Άγγλος ρέφερι δεν υπέδειξε την παράβαση, ενώ στο 73' ο Ντουντού πέρασε τους αμυντικούς της Σερίφ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ναμάσκο στο τετ α τετ.
Η νίκη σφραγίστηκε για τους ερυθρόλευκους στο 81' όταν ο Κώστας Μήτρογλου που αντικατέστησε τον Ντιόγκο, χρίστηκε σκόρερ όταν έπειτα από μπαλιά του Λεονάρντο κέρδισε με δύναμη την μπάλα ανάμεσα από τους αμυντικούς των Μολδαβών και με δεξί σουτ, νίκησε τον Ναμάσκο. Στο 86' μάλιστα έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά το σουτ πέρασε ξυστά από την εστία, ενώ οι Μολδαβοί 3 λεπτά αργότερα είχαν μια ευκαιρία να μειώσουν το σκορ όταν το σουτ του Εροχίν πέρασε άουτ από το δοκάρι του Νικοπολίδη.
Κ.Κ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σερίφ Τιρασπόλ (Αντρέας Σταζίνσκι): Ναμάσκο, Ροντρίγκες, Ταρκνισβίλι, Ρουάμπα, Κορνέενκοφ, Ντιέντιου (81' Μπράνκοβιτς), Αρμπάνας (70' Μπουλάτ) Σουβόροφ (56' Βολκόφ), Μπαλιμά, Κάρποβιτς, Εροκίν

Ολυμπιακός (Τιμούρ Κετσπάγια): Nικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο (49' Ντομί), Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Γκαλέτι (63' Λεονάρντο), Ντιόγκο (79' Μήτρογλου)

Κίτρινες κάρτες: Ραούλ Μπράβο (45'), Ντομί (59'), Ταρκνισβίλι (87')

Γκολ: Ντουντού (46'), Μήτρογλου (81')

Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία).

Τα γκολ του αγώνα:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ