Βήμα πρόκρισης

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.7.09

Νικητής έφυγε ο Ολυμπιακός από την Σλοβακία όπου αντιμετώπισε την Σλόβαν για τον τρίτο γύρο των προκριματικών για το Champions League. Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν σοβαρά και με το 0-2 επί των Σλοβάκων έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 αφήνωντας εκτός ενδεκάδας τους Γκαλέτι και Ντιόγκο προτιμώντας στην θέση του τον πιο έτοιμο Ζαϊρί και τον φορμαρισμένο Μήτρογλου. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια, όταν στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από κόρνερ του Ζαϊρί, ο Κώστας Μήτρογλου έκανε σουτ προς την εστία και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέχεια δεν επαναπαύθηκαν και δημιούργησαν ευκαιρίες και για ένα ακόμη τέρμα, το οποίο ήρθε στο 21ο λεπτό όταν Ο Μήτρογλου έκλεψε την μπάλα από έναν αμυντικό της Σλοβάκικης ομάδας, πάσαρε στον Λεονάρντο, ο οποίος με μια γρήγορη κίνηση και ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρία να πετύχουν και 3ο τέρμα απέναντι στους αιφνιδιασμένους Σλοβάκους οι οποίοι είχαν λίγες ευκαιρίες για σουτ στην εστία.
Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του Ολυμπιακού και οι Σλοβάκοι είχαν περισσότερη κατοχή της μπάλας δίχως ωστόσο να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Ο Κετσπάγια προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα του με την είσοδο του Γκαλέτι στο 60 και του Μαρέσκα στο 70 και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει την μπάλα στο κέντρο, έχωντας παράλληλα ακόμα μια ευκαιρία για γκολ στο 75 όταν έπειτα από σουτ του Μαρέσκα, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Σλόβαν. Δίκαιο μπορεί να χαρακτηριστεί το τελικό σκορ και πλέον ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την ρεβάνς στο Καραίσκάκη.
Κ.Κ.

Σλόβαν: Μπίτσικ, Σαλάτα (79’ Τσέρνακ), Ντόμπροτκα, Βαλάτσοβιτς, Χαλενάρ, Σλοβάκ, Πετράς, Μάσαρικ (57’ Σιλβέστρ), Κοζάκ, Γκαούτσο (74’ Ιβάνα), Ντοσουντίλ.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Ζαϊρί, Λεονάρντο (60’ Γκαλέτι), Γιάννης Παπαδόπουλος (70’ Μαρέσκα), Μήτρογλου (84’ Ντιόγο).

Διαιτητής: Κλαούντιο Τσιρκέτα (Ελβετία)
Βοηθοί: Μανουέλ Ναβάρο, Τόμας Χάμπεγκερ (Ελβετία)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ