Αποφασίζουν για τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.8.09

Ο Σιμπονσίνο Γκάξα αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές για την θέση του δεξιού μπακ

Στο σημερινό ραντεβού του Νίκου Θανόπουλου με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς αναμένενται να συζητηθούν όλες οι εξελίξεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ και ειδικά την ενίσχυση της ομάδας. Στην λίστα του Σερβοέλληνα τεχνικού υπάρχει η απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός επιτελικού χαφ και ενός ηψηλόσωμου σέντερ φορ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νοτιο-Αφρικανός Σιμπονσίνο Γκάξα, το συμβόλαιο του οποίου φτάνει τις 400.000ευρώ,
ενώ τελευταία έχει προστεθεί και το όνομα του 27χρόνου Αραούχο της Ουρακάν ο οποίος διαθέτει Ισπανικό διαβατήριο και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Αργεντίνικη ομάδα.
Σε ότι αφορά το επιτελικό χαφ, η Ένωση θα κινηθεί για έναν παίκτη κράχτη εφόσον ξεκαθαρίσει το θέμα του διοικητικού ενώ προς το παρόν προσπαθεί να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες απόκτησης του Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό. Σε ότι αφορά τον κεντρικό επιθετικό η απόκτηση ενός παίκτη που θα παίζει ως κεντρικό φορ στην επίθεση, θα εξαρτηθεί άμεσα από την περίπτωση του Τζιμπουρ. Εφόσον ο Γαλλό-Αλγερινός πουληθεί με ένα πόσό άνω των 2,5 εκάτ ευρώ η ΑΕΚ πιθανότατα να κινηθεί είτε για τον Βαγγέλη Μάτζιο είτε για άλλον σέντερ φορ.
Κ.Α

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ