Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.8.09

Νικηφόρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Άρης με την εντός έδρας νίκη του επί του Ατρομήτου. Νίκες στην πρεμιέρα για τους Παναθηναϊκό και Ηρακλή και Καβάλα που επιβλήθηκαν του Εργοτέλη στην Κρήτη, του Πανσεραϊκού στην Κομοτήνή και Λεβαδειακού στη Λιβαδειά αντίστοιχα. Ισοπαλία είχαμε στα ματς Ξάνθη-Πας Γιάννενα, και Αστέρας Τρίπολης- Λάρισα. Στις 23 Σεπτεμβρίου πιθανότατα οι αγώνες που αναβλήθηκαν, ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ .


Αναλυτικά:

ΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0
Ντεμπούτο με νίκη για τον Άρη που κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος της πρεμιέρας και το αντί-ποδόσφαιρο του Ατρομήτου και με ένα γκολ του Νασούτι στο 58' με κεφαλιά νίκησε την ομάδα του Περιστερίου που είχε ως καλύτερο παίκτη τον τερματοφύλακα Μιχαηλίδη.

SKODA ΞΑΝΘΗ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-1
Ισόπαλο ήρθε το πρώτο ματς που έδωσε η Ξάνθη στα Πηγάδια. Ιδιαίτερα μαχητικοί φάνηκαν οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν με τον Τζάνη στο 34' ενώ είχαν ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της, ισοφάρρησε τον αγώνα με γκολ του Λέϊτε στο 58' όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα που θα τους χάριζε την νίκη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3

Με γκολ των Σισέ( 9') , Λέτο (40', 93') ο Παναθηναϊκός έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στο καινούριο πρωτάθλημα. Λίγα πράγματα έδειξαν οι γηπεδούχοι που δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκόλ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 0-0
Λίγες φάσεις και φτωχό θέαμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Αστέρα Τρίπολης και την Λάρισα. Λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες μπροστά στις δυο εστίες με το τελικό αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται δίκαια.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 0-1
Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έκανε η Καβάλα που έφυγε νικηφόρα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες σε ότι αφορά το περσινό πρωτάθλημα. Στο 29' ο Ντομπροσίνοβιτς με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετέπειτα στα δίχτυα των Βοιωτών και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2
Καλό παιχνίδι απόλαυσαν οι φίλαθλοι των δυο ομάδων στην Κομοτηνή. Ο απόλυτος σούπερσταρ της αναμέτρησης ο Νικολάε Ντίκα του Ηρακλή που πέτυχε δυο εκπληκτικά τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρουμάνο επιθετικό στο 29' για να ισοφαρρήσουν οι γηπεδούχοι στο 69' με τον Μίτου. Την νίκη για τον Ηρακλή χάρισε ο Ντίκα στο 77' όταν εκτέλεσε εύστοχα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΑΒΟΛΗ)
ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Επόμενη αγωνιστική:
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ * 16:45 ΝOVA
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 ΣΚΑΪ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ 19:00 ΝOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 16:45
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Α.Ε.Κ. 16:45 ΝOVA
Π.Α.Ο.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16:45 ΝOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:00 ΝOVA
ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:15 ΝOVA

*Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ