Φινάλε στις μεταγραφές με τετραπλό χτύπημα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.8.09

Η μεταγραφή του Σωτήρη Κυριάκου στην Λίβερπουλ και τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο της Ένωσης άνοιξαν τον δρόμο για την μεταγραφική ενίσχυση των κιτρινόμαυρων. Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά της AEK.






Τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ για να ολοκληρώσει το ρόστερ της για την φετινή περίοδο. Ένας παίκτης με οργανωτικά καθήκοντα που θα αγωνίζεται στο κέντρο αλλά και ως δεξί χαφ, δύο κεντρικοί αμυντικοί, ένας εκ' των οποίων θα διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μαϊστόροβιτς και ένας επιθετικός βρίσκονται στο πλάνο του Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Για τον χώρο του κέντρου η ΑΕΚ θα ζητήσει δανεικό τον Γκιγιέρμο Μαρίνο της Μπόκα Τζούνιορς πληροφορίες για τον οποίο θέλουν την Μπόκα να τον παραχωρεί δανεικό έναντι 400.000 ευρώ με οψιόν αγοράς 1εκάτ. ευρώ. Εμπόδιο για την ΑΕΚ είναι πως η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί στην Αργεντινή και η Μπόκα αξιώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή, όμως όσο δεν βρίσκονται ομάδες να ενδιαφέρονται για τον Μαρίνο, τόσο περισσότερο ο 28χρόνος μέσος πλησιάζει στην ΑΕΚ.
Για την θέση των κεντρικών αμυντικών έχουν προταθεί αρκετά ονόματα όπως του Δέλλα, Γκούμα, και ΓιάχιτςΡενάτο Σίβελι. Για τους δυο πρώτους υπάρχει ο ενδιασμός της ηλικίας τους ενώ για τον Γιάχιτς απαιτούνται περί τα 900.000 ευρώ, ποσό αρκετά απαγορευτικό για την παρούσα κατάσταση της ΑΕΚ η οποία φέρεται διατεθιμένη να δαπανήσει έως 600.000ευρώ για τον διεθνή Βόσνιο. Σε ότι αφορά τον 25χρόνο Ρενάτο Σίβελι, ο πρώην παίκτης της Μαρσεϊγ αποτελεί ελκυστική περίπτωση και αναμένεται να γίνει μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του Αργεντίνου αμυντικού. Εάν και εφόσον ο Σίβελι αξιώσει περί τις 400.000ευρώ λογικά θα καταλλήξει στην ΑΕΚ, διαφορετικά θα εξεταστούν άλλες περιπτώσεις. Τέλος σε ότι αφορά την επίθεση, σχεδόν σίγουρη είναι η απόκτηση του 20χρόνου ταλαντούχου επιθετικού της Λίβερπουλ Κρίστιαν Νέμεθ με την μορφή δανεισμού. Ο Νέμεθ θα φτάσει στην χώρα μας αύριο Τρίτη 25/8, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Λίγες πιθανότητες συγγεντρώνει η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ