Νέοι παίκτες στην λίστα!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.8.09

Το ότι θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός έναν αριστερό χαφ, είναι δεδομένο. Το ότι υπάρχει καθυστέρηση επίσης δεδομένο. Το ότι οι περιπτώσεις των Γκουτιέρες και Μαντσίνι είναι από το ψηλότερο ράφι, δεν αμφισβητείται από κανέναν. Πρόσφατα προτάθηκαν 2 ακόμα ποδοσφαιριστές που έχουν τα απαραίτητα προσόντα να χαρίστουν στιγμές ποδοσφαιρικής ομορφιάς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αρκετές περιπτώσεις.

Για τον Γκουτιέρεζ οι ερυθρόλευκοι δεν φαίνονται να ψήνονται. Ο ακραίος μέσος της Νιούκασλ δεν επιθεμεί να παίξει στην Πρέμιερσιπ όμως οι "καρακάξες" φαίρονται να αξιώνουν περισσότερα από 5εκάτ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, ενώ το ετήσιο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή φτάνει τα 2εκάτ. ευρώ. Σαφώς και αποτελεί μια περίπτωση που ενδιαφέρει, όμως δεν αποτελεί τον πρώτο στόχο.
Αν ο Ολυμπιακός είχε την πολυτέλεια επιλογής, ο παίκτης που θεωρείται πως μπορεί να κάνει την διαφορά είναι ο Αμαντίνο Μαντσίνι της Ιντερ. Ο Βραζιλιάνος με το Ιταλικό διαβατήριο αποτελεί την πλέον εκλυστική περίπτωση καθώς παραχωρείται δανεικός για έναν χρόνο από την Ιταλική ομάδα καθώς δεν υπολογίζεται από τον Χοσέ Μουρίνιο. Όμως ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να παίξει στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρις ότου οι ερυθρόλευκοι εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μαντσίνι δεν είναι τόσο αρνητικός όσο παρουσιάζεται από μερίδα του Ελληνικού τύπου και θα ήθελε να αγωνιστεί στο Champions League. Συνεπώς πρόκειται για μια περίπτωση που έχει ακόμα μέλλον.

Καινούριοι παίκτες στην λίστα!
Δυο νέες και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις έχουν προκύψει και μπορεί να απασχολήσουν σοβαρά τους ερυθρόλευκους. Ο πρώτος παίκτης που έχει προταθεί είναι ο Αργεντίνος επιθετικός της Νάπολι, Γκουστάβο Ντένις ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία παραχωρείται δανεικός με οψίον αγοράς καθώς ο προπονητής της Νάπολι, Ρομπέρτο Ντοναντόνι δεν τον υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα. Ο Ντένις διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και είναι παίκτης περιοχής, ενώ οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 1.2εκάτ. ευρώ. Πέρισυ σε 30 παιχνίδια πέτυχε 8γκολ.
Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που προτάθηκε είναι ο Πάμπλο Νίκολας Μόουτσε της Μπόκα Τζούνιορς! Ο 22χρόνος ακραίος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρια και στις δυο πτέρυγες και έδωσε τα διαπιστευτήρια του στον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο παίκτης παραχωρείται από την Μπόκα με ένα ποσό που πλησιάζει τα 3εκάτ. ευρώ και αναμφίβολα αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που αξίζει να προσεχθεί.
Τέλος ένας ακόμα παίκτης προτάθηκε στους ερυθρολεύκους για την μεσαία γραμμή. Ο λόγος γίνεται για τον δανό Mόρντεν Πέντερσεν της Μπάλκμερν. Ο 27χρόνος δανός είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει ποιότητα στην αριστερή πλευρά, είναι σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία, όμως τόσο τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του όσο και οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή που ξεπερνούν τα 2.5εκάτ. ευρώ τον καθιστούν ως μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ