Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.8.09

Με νίκες των φαβορί ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός νίκησε εντός έδρας την Skoda Ξάνθη, η ΑΕΚ ξεκίνησε* νικηφόρα το πρωτάθλημα με νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, όπως και ο Ολυμπιακός που πέρασε νικηφόρα από το Αλκαζάρ νικώντας την Λάρισα έπειτα από 22 χρόνια. Νίκη στην πρεμιέρα* και για τον ΠΑΟΚ που νίκησε στην Τούμπα τον Λεβαδειακό. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής είχαμε την ισοπαλία στο ντέρμπι του βορρά ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Άρη ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα νίκησε τον Πανθρακικό και πήραν το πρώτο τους "τρίποντο", ενώ διπλό πέτυχε και ο Αστέρας Τρίπολης στην Καβάλα επί της τοπικής ομάδα. Τέλος ισόπαλο έληξε το ματς στην Νέα Σμύρνη όπου Πανιώνιος και Εργοτέλης μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

Αναλυτικά:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1
Σκόνταψε στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία στον Εργοτέλη. Οι νεοσμυρνιώτες αν και προηγήθηκαν στο 24' με τον Κουμορτζί, δέχθηκαν την ισοφάρριση από τον Ρομάνο στο 35'. Φανερά ανέτοιμες οι δυο ομάδες με περισσότερο απαγοητευτικό τον Πανιώνιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0
Με ένα γκολ του Κατσουράνη στο 40' οι πράσινοι διπλασίασαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι που είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη εστία.

ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0
Ένα ξέσπασμα του δικεφάλου του Βορρά στο δεύτερο ημίχρονο αρκούσε για να πάρει την νίκη επί του αδύναμου να αντιδράσει Λεβαδειακού. Βιερϊνια στο 51', Φιλομένο στο 65' και Κουτσιανικούλης στο 73' οι σκόρερ για τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0
Καλύτερος παρουσιάστηκε ο ΠΑΣ στην έδρα του και δίκαια έφτασε στην νίκη επί του Πανθρακικού που δεν απείλησε την εστία του Ελευθερόπουλου. Κώτσιος στο 34' και Τζάνης στο 67' οι σκόρερ.

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
Ένα γκολ του Σέζαρεκ στο 22' ήταν αρκετό για να πετύχει το πρώτο του διπλό ο Αστέρας Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι αν και αρχικά διατηρούσαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε ένα τέρμα.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ 2-2
Πολλά γκολ, σημαντικές ευκαιρίες αλλά και επισόδεια είχε το πρώτο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου. Έπειτα από ένα χλιαρό ξεκίνημα όπου οι δυο ομάδες φάνηκαν να μην έχουν ρυθμό στην συνέχεια πρόσφεραν θέαμα και γκολ. Το σκόρ άνοιξε για τον Άρη ο Κάμπορα στο 20' για να ισοφαρρήσει ο Ίακομπ στο 25'. Ξανά προβάδισμα για τον Άρη με τον ίδιο παίκτη στο 37' ενώ ο Επσταϊν στο 59' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρρησε για τον "γηραιό".

ΛΑΡΙΣΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
Θετικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός που πήρε την νίκη με αντίπαλο την Λάρισα. Έπειτα από ένα άσχημο ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους όπου η Λάρισα είχε τον έλεγχο του αγώνα, οι ερυθρόλευκοι με καλύτερο παίκτη τον Έντσο Μαρέσκα ο οποίος πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής, είχαν ένα καλό 20λέπτο που τους χάρισε την νίκη. Τα γκολ πέτυχαν οι Λεονάρντο στο 22' και Μαρέσκα στο 32'.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ 0-1
Αν και ξεκίνησε αρκετά υποτονικά το παιχνίδι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την νίκη με γκολ του Μπλάνκο στο 58'. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο όπου η ΑΕΚ δεν δημιουργούσε ευκαιρίες, όμως η είσοδος του Νέμεθ στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε ταχύτητα στο κέντρο και ο Ούγγρος είχε καλή συνεργασία με τον Μπλάνκο, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ένα γκολ. Αρκετά καλοί και οι φιλοξενούμενοι που δικαιώντουσαν ένα τέρμα καθώς είχαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

επόμενη αγωνιστική:
ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
Α.Ε.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

* ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχουν έναν αγώνα λιγότερο

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ