Βίοι αντίθετοι για τους αιώνιους

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.8.09

Αντίθετοι βίοι για τους αιώνιους αντίπαλους έπειτα από την κλήρωση της Uefa για τα Play Offs που οδηγούν στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.
Στην κλήρωση της Παρασκευής ο Ολυμπιακός μετέχοντας στο γκρουπ των ισχυρών θα πρέπει να ξεπεράσει την αντίσταση της Σέριφ Τίρασπολ από Μολδαβία ενώ αντίθετα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ισπανικής Αθλέτικο Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός την Τρίτη 18 Αυγούστου θα αναμετρηθεί με την Σέριφ στην Μολδαβία και ο Παναθηναϊκός στις 19 θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Αθλέτικο Μαδρίτης. Αντίστοιχα η Σέριφ θα έρθει την Τετάρτη 26 Αυγούστου στο Γ.Καραϊσκάκης ενώ ο Παναθηναϊκός θα δώσει στις 25 την ρεβάνς στην Ισπανία.Παρακάτω θα δούμε τα πρώτα στοιχεία των αντιπάλων των Ελληνικών ομάδων:

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού πρόερχεται από την Μολδαβία. Η Σέριφ ιδρύθηκε το 1997 από την εταιρεία Sheriff και πέντε χρόνια αργότερα κατασκεύασε το γήπεδο της το οποίο φιλοξενεί 15.000 θεατές. Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με 15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, ενώ φέτος απέκλεισε την Ίντερ Τουρκού από την Φιλανδία με δυο νίκες και την Σλάβια Πράγας με δυο ισοπαλίες.


ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η Αθλέτικο αποτελεί μια πολύ ισχυρή Ισπανική ομάδα όπου πέρυσι κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος. Έδρα τον "ροχιμπλάνκος" είναι το Βιθέντε Καλντερόν το οποίο φιλοξενεί 55.000 θεατές. Τα μεγάλα αστέρια των Ισπανών είναι ο Ντιέγκο Φορλάν, ο Αργεντίνος Σέρχιο Αγκουέρο ενώ ξεχωρίζουν οι ακραίοι χαφ Σιμάο Ζαμπρόσα και Μάζι Ροντρίγκεζ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ