Επειγόντως ενίσχυση!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 10.8.09

Από το χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι φανερό πως στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια λείπουν ακόμα 1-2 παίκτες που κάνουν την διαφορά και θα βελτιώσουν την επιθετική εικόνα των ερυθρολεύκων. Ο Ολυμπιακός είναι βελτιωμένος στην άμυνα, και αυτό το έδειξε στα 60λεπτά του χθεσινού αγώνα όμως επιθετικά φαίνεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα. Γι'αυτό το λόγο οι ερυθρόλευκοι έπειτα από την αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση Μάρκ Γκονζάλες αποφάσισαν να ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις χαφ που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο και μπορούν να δώσουν ποιότητα στο παιχνίδι.

Από τα ονόματα που έχουν προταθεί τις τελευταίες μέρες, μια αρκετά καλή περίπτωση είναι του Γιόνας Γκουτιέρεζ ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την Νιούκασλ. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγγέντρωσαν οι ερυθρόλευκοι, τόσο το κασέ του ποδοσφαιριστή όσο και οι απαιτήσεις της Νιούκασλ δεν είναι απαγορευτικό, ενώ ο ίδιος ο Γκουτιέρεζ με δηλώσεις του στον Ελληνικό τύπο δήλωσε πως αν ικανοποιηθεί οικονομικά δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού σε αυτή την περίπτωση είναι πως έχει σοβαρό ανταγωνιστή για την απόκτηση του Γκουτιέρες που δεν είναι άλλο από την Ιταλική Ρόμα.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις;

Φυσικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως η περίπτωση του Γκουτιέρεζ είναι πάρα πολύ δύσκολη και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στο συρτάρι τους και άλλες περιπτώσεις για όλα τα βαλάντια με μεγάλο και μικρό βαθμό δυσκολίας.
Η περίπτωση απόκτησης του Μαντσίνι της Ίντερ δεν έχει εγκαταληφθεί, ειδικά από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Μουρίνιο ενώ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη Ιταλική ομάδα. Όσο περνά ο καιρός, η στάση του Βραζιλιάνου με το Ιταλικό διαβατήριο φαίνεται να αλλάζει, όμως πρόκειται για μια περίπτωση που θα εξελιχθεί σε σήριαλ και ο Ολυμπιακός θα πάρει μεγάλο ρίσκο αν επιμείνει σε αυτή.
Ακόμα στην λίστα, υπάρχουν τα ονόματα των Γκερεϊρο, Νενέ, Ακαλέ αλλά και ο Σίμον Βούκεσεβιτς. Αν και η περίπτωση του Βραζιλιάνου με το Πολωνικό διαβατήριο δεν φαίνεται να συγκινεί τους ερυθρόλευκους όπως και αυτή του Κάνγκα Ακαλέ που ανήκει στην Λανς και είχε προταθεί πριν 2 χρόνια, για τον Νενέ υπάρχει το εμπόδιο της Μονακό που αξιώνει περί τα 6εκάτ. ευρώ ενώ για τον Σίμον Βούκσεβιτς υπάρχει μεν το ενδιαφέρον, αλλά βρίσκεται σε διευρευνητικό επίπεδο.
Για την επίθεση δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα και πιθανότατα να μην υπάρχει πλέον ενδιαφέρον για ενίσχυση σε αυτή τη θέση ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει κλεισμένο τον Ομπίνα της Ίντερ ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις τόσο σαν περιφερειακός επιθετικός όσο και στα αριστερά σε σύστημα 4-3-3. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει ταχύτητα στην ομάδα ενώ από ανθρώπους του Ολυμπιακού εκτιμάται ότι είναι καλύτερος του Λούα-Λούα.
Τέλος σε ότι αφορά τον Σίμον Βούκσεβιτς της Σπόρτινγκ Λισαββόνας, υπήρχαν πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που αποκάλυπταν ενδιαφέρων των ερυθρολεύκων δίχως όμως να έχει δοθεί συνέχεια σε αυτό.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ