Ήρθε ο Ιμπαγάσα-κοντά σε Ρόμενταλ και Χολέμπας

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11.7.10

Στην Αθήνα βρίσκεται από εχθές το απόγευμα ο Άριελ Ιμπαγάσα. Ο 33χρόνος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αναμένεται να περάσει από Ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό το οποίο θα του αποφέρει 1εκάτ. ευρώ για κάθε χρόνο.
Στις τελικές συζητήσεις με τον μάναντζερ του Ντένις Ρόμενταλ βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι. Ο 32 χρόνος Δανός που έκανε καλές εμφανίσεις στο παγκόσμιο κύπελλο με την ομάδα της Δανίας, αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο 2ετών που θα του αποφέρει 1.5εκάτ ευρώ περίπου.
Μια ακόμα μεταγραφή ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν οι ερυθρόλευκοι, αυτή τη φορά αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας όπου ο Λίνεν έχει διαπιστώσει πως πέραν του Ραούλ Μπράβο δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση μιας και ο υποσχόμενος Βαλεριάνος είναι ακόμα ανέτοιμος. Πρόκειται για τον Ελλήνο-Γερμανό Χοσέ Χολέμπας ο οποίος παίζει αριστερό full back στην πρώην ομάδα του Λίνεν την Μόναχο 1860, Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να καταβάλλουν στην Γερμανική ομάδα περί το 1εκάτ. ευρώ.
Εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν και στα υπόλοιπα μεταγραφικά των ερυθρολεύκων. Η περίπτωση του Μάουρο Καμορανέζι αν και έχει παγώσει πιθανότατα να αποτελεί κίνηση τακτικής από την πλευρά της Ελληνικής ομάδας η οποία περιμένει μια απάντηση από την Γιουβέντους στην πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή και καταβολή του 50% του συμβολαίου που έχει ο Καμορανέζι (σ.σ. 4εκάτ. ευρώ). Τις τελευταίες μέρες φαίνεται να αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Γκούτι, ενώ και για την υπόθεση του αμυντικού χαφ αναμένεται να κινηθούν οι ερυθρόλευκοι. Ο Χαβάντ Νεκούναμ μια πλησιάζει και μια απομακρύνεται με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να τσεκάρουν και άλλους ποδοσφαιριστές στην ατζέντα τους.
Σε ότι αφορά τον αριστερό χαφ, η περίπτωση του Νενέ φαίνεται να απομακρύνεται καθώς πρόσφατα δημοσιεύματα από τη Γαλλία μιλούν για συμφωνία της Παρί με την Μονακό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν άλλους ποδοσφαιριστές με τους Βιθέντε της Βαλένθια, Αλμπίν της Χετάφε και Ακαλέ της Λανς να θεωρούνται υποψήφιοι για να φορέσουν τα ερυθρόλευκα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ