Κλείνει Καμορανέζι!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.7.10

Μια ανάσα από την απόκτηση του Μάουρο Καμορανέζι βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Χθεσινά δημοσιεύματα από αθλητικές ιστοσελίδες στην Ιταλία αλλά και στο δελτίο ειδήσεων του Rai Sport ανέφεραν πως ο Καμορανέζι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Γιουβέντους θα λάβει 2εκάτ. ευρώ και ο παίκτης άλλα τόσα για κάθε χρόνο συμβολαίου κατά τις εκτιμήσεις των οποίων θα είναι διετές.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα των ερυθρολεύκων, διαφορά προέκυψε με τον Άριελ Ιμπαγάσα ο οποίος αξιώνει διετές συμβόλαιο με πάγιες απολαβές 1εκάτ. ευρώ και 200χιλ ως μπόνους την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός του προσφέρει 850.000ευρώ πάγιες απολαβές και 200χιλ ως μπόνους. Το θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα ενώ ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει προσφορά από την Μαγιόρκα.
Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα Νεκούναμ, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως δεν υπάρχει πρόταση από την Ελληνική ομάδα, ενώ τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην Οσασούνα.
Τέλος σε ότι αφορά στην υπόθεση του Νενέ, Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Παρί Σ.Ζ. ανέβασε την προσφορά της στα 4.5εκάτ ευρώ, την ίδια στιγμή που δημοσιεύματα από την Ελλάδα αναφέρουν ότι και οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την προσφορά τους στα 4εκάτ. ευρώ. Το θέμα όπως λένε διάφορες πηγές αναμένεται να ξεκαθαριστεί μέσα στα επόμενα 24ώρα με την Παρί να είναι το φαβορί, όμως τους ερυθρόλευκους να έχουν γερό χαρτί, το οποίο δεν είναι άλλο από την επιθυμια του Νενέ και το μεγαλύτερο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ