Ο Νενέ και οι άλλοι....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.7.10

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Σεμπαστιάν Μοντεστό, οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για να καλύψουν τις θέσεις της μεσοεπιθετικής τους γραμμής.
Έπειτα από την άρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Σίμον Βούκσεβιτς, ο πρώτος στόχος των ερυθρολεύκων για να καλύψουν το αριστερό άκρο των χαφ είναι ο Βραζιλιάνος με Ισπανικό διαβατήριο Νενέ. Ο Νενέ προέρχεται από μια εκπληκτική σεζόν με την Μονακό όπου στο Σαμπιονά σημείωσε 14 τέρματα και 6 ασσίστ σε 34 παιχνίδια. Η τιμή του 28χρόνου μεσοεπιθετικού φτάνει τα 5εκάτ. ευρώ και οι ερυθρόλευκοι ελπίζουν να πέσουν οι απαιτήσεις των Μονεγάσκων οι οποίοι θέλουν να απαλλαγούν από αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Σε ότι αφορά τις απαιτήσεις του Νενέ, πλησιάζουν τα 1.5εκάτ ευρώ το χρόνο ως πάγιες απολαβές.
Μια ακόμα περίπτωση που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αυτή του Φερνάντο Μοριέντες ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μαρσείγ παρότι δεσμεύεται με δυο χρόνια συμβόλαιο. Ο 33χρόνος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί από τον τεχνικό σύμβουλο των ερυθρολεύκων σε θέματα μεταγραφών, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και θεωρείται αξιόπιστη λύση. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συμβόλαιο 1εκάτ ευρώ στον παίκτη και ένα ποσό 500.000 ευρώ στην Μαρσεϊγ για την αποδέσμευση του.
Μια ακόμα περίπτωση για την οποία ψάχνονται οι ερυθρόλευκοι είναι ο Μούσα Ντέμπελε της ΑΖ. Ο 23χρόνος Βέλγος ποδοσφαιριστής τον οποίο αντιμετώπισαν οι ερυθρόλευκοι στα πλαίσια των αγώνων του Champions League για την φάση των ομίλων, αρέσει και θεωρείται αρκετά καλή περίπτωση για την θέση του μεσοεπιθετικού. Ωστώσω οι απαιτήσεις της Ολλανδικής ομάδας είναι αρκετά υψηλές και ξεπερνούν τα 6εκάτ. ευρώ.
Σε ότι αφορά τον Κίμ Κάλστρομ, δημοσιεύματα από τον Ελληνικό τύπο αναφέρουν πως προτάθηκε ξανά στους ερυθρόλευκους με την Λυών να αξιώνει 4εκάτ. ευρώ για τον διεθνή Σουηδό, ενώ οι απαιτήσει του ποδοσφαιριστή φτάνουν τα 2εκάτ ευρώ. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων να γίνει επίσημο.
Τέλος σήμερα αναμένεται να υπάρχει συνάντηση του μάνατζερ του Οράσιο Καρντόσο με την διοίκηση των ερυθρολεύκων. Ο 31χρόνος Αργεντίνος αμυντικός μέσος θεωρείται μια αξιόπιστη λύση για την θέση του αμ. χαφ, θέση στην οποία οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αρκετές επιλογές.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ